Last news in Fakti

21 Януари, 2013 14:30 17 619 53

Семейство е намерено мъртво, разстреляни са /Обновена към 17,24 ч./

  • семейство-
  • мъртво-
  • пловдив
Семейство е намерено мъртво, разстреляни са /Обновена към 17,24 ч./ - 1
Снимка: Факти.бг

Днес в 11.25 часа в дежурната на ОДМВР-Пловдив е било получено съобщение, че в апартамент в жилищен блок в кв.”Кючук Париж” в Пловдив са намерени три трупа, съобщиха от МВР.

Незабавно на място са изпратени екипи на полицията. Влизайки в жилището криминалистите са намерили още един труп. По първоначални данни четирите трупа са на цяло семейство – мъж на 32 г., жена на 28 г. и две момченца – на 8 г. и 3 г.. По-късно стана ясно, че това е семейство Тепавичарови.

Разследващите полицаи са намерили до трупа на мъжа законно притежаван от него пистолет. В момента районът е отцепен от полицията и се извършва оглед към 12,30 часа.

По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на Окръжна прокуратура-Пловдив. Сигналът за случилото се е бил подаден от брата на 32-годишния мъж, който отключил вратата на апартамента, тъй като от няколко дни не можел да се свърже със семейството на брат си.

Към 14,00 часа стана ясно, че това е семейството на старшина от летище Граф Игнатиево.

По данни от първоначалния оглед се касае за тройно убийство, последвано от самоубийство. Убийството е извършено от военнослужещия Георги, който е застрелял младата си съпруга и двете им деца.  Пак по-късно стана ясно, че вероятно това е станало докато са спали и възможно е да се е случило в петък срещу събота. Тялото на жената е открито в спалнята, а мъжът и двете деца са били в детската стая. Очакват се серия експертизи.

По първоначални данни, според прокуратурата, в дома на семейството никой не е прониквал.

Според съседите семейството било много добро. Никога не са се карали и не са създавали проблеми. Съпругата работела в мебелен магазин.

В момента служители на Криминална полиция и Първо РПУ извършват оглед на местопроизшествието

Пред блока има и военна полиция.
 

Първоначални подробности по случая бяха съобщени на пресконференция в 16,00 часа  с участието на зам.-директора на ОДМВР комисар Костадин Баков и комисар Николай Кирков – началник на отдел „Криминална полиция”.

Разследващите полицаи намерили до тялото на мъжа законно притежаван от него пистолет. Според първоначалния оглед вероятно става дума за тройно убийство с последвало самоубийство, уточни комисар Николай Кирков.

На този етап на разследването няма данни за съпричастност към случилото се на друг човек, няма и следи от взлом. Вече са назначени  множество  експертизи –  биологични, балистични и дактилоскопични, взети са и натривки - каза комисар Костадин Баков и допълни, че още е рано да се посочи евентуален мотив за разигралата се трагедия.

Вероятно Георги първо е убил съпругата си, а след това и двете си деца, за които съседите казват, че били "ангелчета". Всички са с по един куршум в главата.

Няма и данни бащата да е имал психически отклонения. Той бил от Нареченски бани, а майката от Чепеларе. В Пловдив заживяли преди две години.

Факти.бг припомня, че наскоро подобна трагедия се разигра в столицата. Бивш военен застреля съпругата си, двамата си сина и тъща си.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 неутрален

    1 0 Отговор
    на 8 и на 3г :|
  • 2 гневен

    1 0 Отговор
    До кога ще търпим тези политици, Вече цели семейства загиват. И какво като установят после че извършителят е бил с психични проблеми.
  • 3 PlimP

    1 0 Отговор
    американците май ги стигнахме вече, но не в подходящата посока :(
  • 4 бай Димо

    1 0 Отговор
    еей тази демокрация и това безпаричие е.аха м....та на народа,а на някои им се полагало 8000лв. заплата
  • 5 ДД

    1 0 Отговор
    Да, причината за всичко което се случва последните месеци е една - мизерията на хората на фона на все по-богата върхушка от лъже-бизнесмени и управляващи. Колкото и да си заравяте главите в пясъка - това е, стигаме до дъното и вземаме оръжието. Колко пъти се повтаря един и същ сценарий? Когато няма вече никаква надежда се случва това, а все повече са хората, за които няма надежда... Колко се самоубиха, колко затриха семействата си, но вече стрелят и по вас, треперете или помислете навреме мили ни политици. За съжаление над 90 % от
  • 6 ДД

    1 0 Отговор
    хората няма какво да губят вече
  • 7 ХХЛ

    0 1 Отговор
    Самоубили са го !
  • 8 хичкок

    1 0 Отговор
    З А Г И В А М Е , З А Г И В А М Е
  • 9 БУМЕР КАМОР

    1 0 Отговор
    tragedia
  • 10 гост

    1 0 Отговор
    Трагедия и мизерия , но някой твърдят че сме забогатявали и спестявали даже. А народа вече опънат до предела на възможното се побърква, но на кого ли му дреме , ни на Боко жабоко , ни на Цецо "убавецо" на Сер-гей , ни на Кунева и т.н. на тях им е само да държат кокала и да ни го.... до де мърдаме и дишаме.
  • 11 некой

    0 0 Отговор
    бялата раса започва да гине явно искат да ни заменят с ц..гани,негри и др. подобни жалко за младото семейство вероятно и воените помагат чрез инжекции ваксини и нагло поведение
  • 12 диан

    0 0 Отговор
    АМА НАПИШЕТЕ КОЛКО Е ДЪЛЖАЛ НА БАНКИТЕ
  • 13 труп

    1 0 Отговор
    трябва да свикваме с тези трагедии или да изчезваме от тук.това е геноцид от управляващите към нас грешниците.ние ще им плащаме откраднатото от тях.ако няма кютек сме следващите трупове за статистиката.
  • 14 заза

    0 0 Отговор
    Трагедията не в това,че някой си Енимехмедов направи опит да разсмее цяла България и разлае брюкселските копои.Трагедията е в това,че всеки ден от нашата ш...на държавица си отиват много
    млади хора по такъв нелеп начин.Това са плодовете на догановото и станишевото правителство ръка за ръка с кръвожадните банкери.
  • 15 иван

    0 0 Отговор
    аз познавах човека много свестен беше и много добър много жалко ;(
  • 16 ХХЛ

    1 0 Отговор
    Мисля ,че по разумно щеше да е да натръшка няколко от политиците,няма значение ,какъв цвят се ,пък после да се самоубива
  • 17 R.I.P

    0 0 Отговор
    Свобода или Смърт !!!
  • 18 баи Митко

    0 0 Отговор
    връщам си кредитите и дим да ме няма тук в БГ няма живот за нас младите. все по зле ще става а за онези които не плащат заплати и сега си е раиска България.М..НАТА им на всички!
  • 19 ujas

    0 0 Отговор
    Shto ne si prusna samo negovata glava! Sa 6e gori v ada na bogato! Kato e neprokopsanik i mizernik, sebe si da grumne! Za6to trqbva i decata i mladata mu jena! Kusa mi se surceto!
  • 20 баи Митко

    0 0 Отговор
    язък за младото семеиство
  • 21 кик

    0 0 Отговор
    дано уловите иронията ми но надали това е резултат от обсъждане къде и на кой остров да прекарат ваканцията си или за цвета а салона на новата им кола..............
  • 22 кики

    0 0 Отговор
    така става като ни управляват евреиски мекерета турците циганите и евреите да си варвят от там кадето са дошли
  • 23 moris

    0 0 Отговор
    мозъка им се изпарява под шапката не случайно преди 1-2 седмици
    бивш военен направи същото
  • 24 330i

    1 0 Отговор
    братя Българи, това е дне6на българия за съжаление, лека пръст на семейството, да намерят в отвъдното мир, а ние да намерим сили да продължим напред, заради тях, лека им пръст, лека им пръст, Бог да ги прости, това е ... жалко
  • 25 ae ei

    0 0 Отговор
    stiga s tia evreici bre, boko e kmunist ot bkp, tipi4en ohranitel ot komunizma s 6kola i 4lenstvo v bkp, stani6ev e tipi4en moskovski vuzpitanik, dogan e ot durjavna sigurnost. kakvi evrei? koi e tvoia evrein tuka? vsi4ko e komunisti! jalko za semeistvoto ujas, neka boko izleze i dade mnenie, kade se pkri sega?
  • 26 Фокусника

    0 0 Отговор
    Загубена държава!!!! Ама си е ш...на тази държава и това си е !!!!!!!
  • 27 БЕТОНО

    0 0 Отговор
    Бог да ги прости хората ,ама ако сте българи не се предавайте бе хора гледайте само напред не се предавайте................
  • 28 kkk

    0 0 Отговор
    Най-вероятно човека се е заглобил с някой заем от банка и това е цялата история.Нищо повече.Винаги съм се чудил -колко болен трябва да е мозъка на човек за да пръсне черепа на собственото си дете?
  • 29 Трибал

    0 0 Отговор
    За Обама не знам във какво се е клел и се съмнявам че на 100% ще го изпълни,но се сещам за клетвата която всички Български мъже сме дали пред българското знаме,встъпвайки в редовете на армията!Да пазим родината си независима даже ако трябва да дадем живота и кръвта си за това!
    Някой спомня ли си го това изобщо?Май не.
    Някой интересува ли го че много скоро както е тръгнало,няма да имаме освен държава и родина!
    Къде е командния състав чиито заповеди трябваше да изпълняваме?И ако няма такъв поради някаква причина кой трябва да поеме командването?
    Редовия състав да не спи,а да се сплотява за да покажем на нашествениците господа чифути че не сме женски гълъби за разплод,а български мъже на които не им е безразлично какво става в родината ни!
    До като гукаме като пернати нямаме право да се оплакваме!Българино!
  • 30 amerikano

    0 0 Отговор
    Какво трябва да стане , за да се събуди този народ и да постави ултиматум на БГ политиците за по добри условия за живот и бизнес??!! Лично аз работя в чужбина и печеля много добре,но като се върна в БГ ,виждам как спират тока на комшията ми защото няма пари да си плати.Докога хората с ниски доходи които са над 80% от населението ще търпят това унижение?? Кого чакат да ги поведе?? Политиците ли?? Ами те са едни и същи.Защо само се плямпа по форумите а никой не излиза на улицата??Аз няма да изляза защото за мен е все едно кой ще ме управлява.Парите ми не зависят от БГ фирмички и мошеници.Стигат ми и си живея като цар,но тези които мизерстват какво чакат??Само с псувни пред телевизора и битов алкохолизъм промени не стават.Ако един народ е мижатурка – значи си заслужава съдбата.И последно – може би на народа не му е чак толкова зле ,щом не излиза на протести ........??!!А може би сме нация мазохисти на които им е приятно да ги тъпчат??!! По малко приказки – повече действие.
  • 31 агт

    0 0 Отговор
    АКО БАЩАТАТА Е УБИЛ СЕМЕЙСТВОТО СИ Е ГОЛЯМ МАЛОУМНИК И ОГАНИ4ЕН 4ОВЕК КОЙТО Е ИМАЛ НУЖДА ОТ ЛЕ4ЕНИЕ В РАДНЕВО
  • 32 666

    0 0 Отговор
    ПОЛИТИК N:1 към ПОЛИТИК N:2- Благодарение на кАДЪРНАТА ни политика нещата се оправят-предния път имаше 5 трупа сега само 4.
  • 33 Трибал

    0 0 Отговор
    Чисто и просто ги е избавил от мъчителна смърт,разберете го човека!Рано или късно всички ще идем там!Едни като хора други като помияри!
  • 34 хайнекен

    0 0 Отговор
    Трибал много е хубаво да сме патриоти и да милеем за родината си , но какво е направила родината ни за нас – обикновените хора ? Навремето и аз служих 18 месеца в армията и бях патриотично настроен ,но след като се уволних и се сблъсках с живота ,осъзнах че държавата ни – тази която пазех и охранявах 18 месеца е станала враг за обикновения човек.Престъпниците станаха пример за младите а честния човек беше смачкан финансово – то с пирамидите ли не беше, с девалвацията на лева ли не беше , с масовата приватизация ли не беше?? И за капак на всичко дойдоха и лесните кредити.Народа беше подведен от същата тази държава и се зароби финансово.Та за кого казваш че трябва да милеем и да дадем живота си?? За пример в Щатите ако сключиш 5 годишен договор с армията,получаваш висока заплата която можеш да спестиш,защото армията ти осигурява жилище и т.н. След като се уволниш си ГЕРОЙ в очите на всички. Атук си НИЩО – шапкар. За такава държава няма да си мръдна пръста пък ако ще и марсианците да дойдат.

    Коментиран от #37

  • 35 Трибал

    1 0 Отговор
    До американо

    Не просто имаме над 500 год.стаж като роби и сме добили професионален опит в тази свера!Други няма как да бъдем защото нямаме друга база за сравнение!Като прасето във фермата чакаме следващото хранене!Биологични единици без мозък,които не могат да разберат че докато не счупят оградата така ще бъде!Такива са били родителите ни такива сме и ние,а дали децата ни трябва да бъдат същите си зависи от нас самите.
    Ето този човек,сигурно вътре в себе си е таял надежда че нещата ще се оправят,мислел и вярвал че хората около него нещо ще направят,и накрая е прибегнал до крайности,да не продължават мъките !Безразличието е първата крачка към разрухата,втора не ти е нужна!Безразличие насаждано с годините,а по някога и по рождение!Докато ни е безразлично така ще бъде!
  • 36 мир на праха им

    0 0 Отговор
    Или те или ние.......!
    Аз ще хващам Терминала.

    Бог да ги прости хорицата, невинни жертви на една скапана държава.
  • 37 опааа

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "хайнекен":

    Батенце, един военен взима 1000 лв на месец и по цял ден играе карти, един учител взима 450 лева основна заплата!!!!!!!!
    Да си "шапкар" е доста по добре отколкото много други професии, така.
    Не знам обаче един старшина да взима повече от инженер, учител или лекар Щатите?!
  • 38 Трибал

    0 0 Отговор
    Добре де един въпрос към онези дето търсят спасение в чужбина!
    Какво очаквате като заминете?Някой да ви чака с пачката на летището и ех живот!Да ама не.Тръгваш от кота нула,даже и по ниско ако изобщо тръгнеш!Ако не успееш да си намериш работа,тръгваш по хранилките да се редиш за сандвичи и бисквити детска радост ако имаш късмет може и кафе с мляко да ти сипят!Чудиш се къде да спиш картони,спални чували,пейки,автогари,банкомати,и така до следващия ден!Започва да те гризе какво всъщност правиш,и там ли ти е мястото изобщо?Това ли е твоя живот?Такъв пример ли даваш на децата си?Принуждаваш се да станеш един злобар,по безразличен от колкото си бил и да живееш ден за ден!Никой няма да ви носи на ръце,там си трета ръка човек!Работници си имат за черната работа,негри,индийци,пакистанци,латиноамериканци,румънски цигани ако щете,които са съгласни да работят за хлебеца днес!
    Накрая стигаш до убеждението че е по лесно да се бориш за правата и свободата си във своята родина която си предал със заминаването си и избираш,или оставаш там и продължаваш кучешкия си начин на живот,или се връщаш и забравяш за всякакъв страх и се бориш или умираш достоен като човек ако загинеш!
  • 39 Трибал

    0 0 Отговор
    По последни данни безработните във Европа са 26 милиона души търсещи работа!По скоро можеш да спечелиш на евро-милион от колкото да се надяваш на нещо друго!Така че го имайте в предвид преди да направите голямата грешка да заминете!Всяка грешка води до по голяма знам го от личен опит затова го споделям с вас!
  • 40 бати батев

    0 0 Отговор
    Какво общо има политиката и еврейте с това.Защо най много самоубииства има в богатите скандинавски държави.през 80те младо семейство от квартала се самоубиха с газ,милиционерите казаха тогава че били наркомани. Просто никой не знае кога човек може да изпуши от добро или от зло.
  • 41 Трибал

    0 0 Отговор
    до бати батев

    Какво общо имат евреите ли!?Ами това че не се чу за нито един мазен богат евреин да е убил семейството си!Не се чу за една мазна наша мутра в властта да е посегнал на живота си!Това е общото
  • 42 Хрисимир Йоцов

    0 0 Отговор
    Най лошото е че напуснаха този свят млади!Може да се тълкува всякак за едни спасение за други безизходица,за трети лудост,но ако продължаваме да имитираме някакъв примитивен живот,и не се подкрепяме случаите ще се увеличат за съжаление!
  • 43 RIP

    0 0 Отговор
    До кога ще търпим тази сган - политиците? От историята знам, че през робството се е плащало днък десятък. То онова мекере икономическият министър не е наложил 10% само на въздуха дето дишаме, за сега. Най-лошото е било кръвният данък. Вижда се, че българите и сега плащат такъв заради управляващите го. Какво още чакаме? Русия вече няма да дойде...
  • 44 Трибал

    0 0 Отговор
    Чакаме да ни нахранят следващите алчни чичета и лелки!
  • 45 Трибал

    0 0 Отговор
    Чакаме за меура.То това е..е къде влаза другото къде се клати са на коча м....е
  • 46 Марко

    1 0 Отговор
    "Какво трябва да стане , за да се събуди този народ и да постави ултиматум на БГ политиците за по добри условия за живот и бизнес??!! Лично аз работя в чужбина и печеля много добре"
    ...................................................

    Скъпи сънароднико, поздравления за това, че живеете прилично в чужбина. В същото време не е зле да се опитате да разберете, че няма как да възприемем сериозно съвети като горецитираните от човек, който вместо да се бори с проблемите в родината си, е предпочел просто да се премести на по-уредено място!
    Очевидно е , че Вие не живеете според декларирания си морал. Следователно - стойте кротко и си живейте добре без да наглеете назидателно към сънародниците си!
  • 47 кик

    0 1 Отговор
    народе ако тази дума не повдига нещо в вас добре, стадо вдигни се защото минутите са ви преброени Бг ще из4езне много преди 2030г помислете след подобна трагедия колко близки около този 4овек няма да живеят както трябва и това ще даде отражение на детеродните функций на хората......
  • 48 amerikano

    0 0 Отговор
    До Марко: Мисля че бях точен в написаното но ще се доуточня за да не стават грешки в „превода”.Работя в чужбина и печеля добре,НО живея в България , харча всичко което спечеля в България,плащам данъците си и здравните си осигуровки.Много хора около мен изкарват по някой лев , било в таксито или на ресторанта,кино или в мола когато реша да си купя нещо......Социалните проблеми с които всеки един от нас се сблъсква ежедневно са ми познати до болка ,дори болката е много по силна,защото знам как е в белите държави и виждам колко сме назад във всяко едно нещо – особено по отношение на гражданското общество.То просто липсва при нас.Не искам да звуча назидателно.Ако не се вълнувах от тези проблеми нямаше да си губя времето да пиша по форумите.
  • 49 тито

    0 0 Отговор
    Еххххххх даже когато коментираме една ГОЛЯМА трагедия пак се нахвьрляме един на друг????????? Един живял в чужбина-друг го хули --трети изпада в истерия и всеки е прав за себе си!?!?!?!? Какво става с вас бе хора???7 Каква е тази ОГРОМНА злоба и ненавист???? Това е СТРАШНО!!!!!! Ние озлобените и мразещи всичко около нас само преди 20 години незаключвахме жилищата си докато спим,ние се поздравявахме на улицата,ние се усмихвахме на всяко хлапе профучало с колелото си покрай нас,уважавахме съседа си и той ни беше като роднина---КАКВО СТАВА С НАС БЕ ХОРА?????? Това ли искахме и търсихме,за това бьдеще ли ние бленувахме--децата ни да умират-да живеем като овце -без достойнство-без морал-без ЕЛЕМЕНТАРНИ ценности!!!!! Накаде отиваме БЪЛГАРИ????? СТИГА ВЕЧЕ!!!!
  • 50 кик

    1 1 Отговор
    абсолютно падение деградация и масово шизофренясване съпътствано от тотален упадък при4инено от планът за изтребване на бг

    нека конкретизирам и разясня 4е това е 4аст от планът за онази 4аст от населението което е силно и дръзне да запо4не да се самовъзпроизвежда бнките с лихвите и юриборът нанасятсмъртен удар върху хората, това е 4аст от лостовете с който юдейте оказват натиск върху нас.....нека се махнем от ефропата и да влезем в съюз с страните който са в опозиция на еврейте и сащ

    вси4ко е измислица и заговор от борсите до войните
    занимавам се с валутна спекула и само графиките ми говорят адски много дори без думи
  • 51 дяо йоцо

    0 0 Отговор
    Планът Ран-Ът си работи.
  • 52 аааааааааа

    1 0 Отговор
    По бързо трябва да влезе закона за банкрута на физически лица и юридически, до 10 години квото ти вземат вземат после си чист и няма дълг за децата ти , той човека вижда че ги е заробил за цял живот.Задължително трябва да се търси отговорност на тея които раздаваха сериозни суми без основание и покритие.
  • 53 гът

    0 0 Отговор
    ДА УБИЕШ ДЕЦАТА СИ ДОКАТО СПЯТ ЗА МЕНЕ ТОЗИ 4ОВЕК Е ПЪЛЕН ОТКА4АЛНИК МИ ДА СИ ПРЪСНИ ТОЙ ПРОСТИЯ МОЗЪК ЗАЩО УБИВА ДЕЦАТА СИ ТОЗИ ЖАЛКО ЗА ЖЕНАТА И ДЕЦАТА ИНА4Е ЗА НЕГО МНОГО ХУБАВО 4Е СЕ ГРЪМНАЛ