12 Февруари, 2013 10:59 1 529 0

Правят комплексна експертиза за смъртта на Тепавичарови

  • комплексна експертиза-
  • тепавичарови-
  • убити-
  • семейство

Много е възможно да бъде назначена комплексна съдебно-медицинска и балистична експертиза, която да изясни целия механизъм на разигралата се трагедия със семейство Тепавичарови. Това съобщи военноокръжният прокурор на Пловдив полковник Емил Ангелов пред Дарик радио. Той уточни, че в момента разследването за причините за тройното убийство и самоубийство на ул. "Македония" е в интензивна фаза. Разпитват се колеги, познати и приятели на фамилията.

Показания вече е дал и братът на сержант Георги Тепавичаров - Костадин. Той последен е разговарял с военния и е първият, открил трупа на снаха си Николина.

Военноокръжна прокуратура работи по всички версии - ревност, финансови притеснения, евентуално въздействие върху Георги Тепавичаров. Събират се данни за физическото и психическото му състояние.

"След като бъдат разпитани всички свидетели, ще му бъде направена послесмъртна психиатрична експертиза", каза полковник Емил Ангелов. Той отхвърли възможността Тепавичаров да е действал по подражение на бившия военен от София, който също изби близките си.

Срокът за разследването на смъртта на Тепавичарови е два месеца, но може да бъде удължена до шест по преценка на военноокръжния прокурор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА