Last news in Fakti

12 Май, 2021 09:16 18 297 15

Двойна смърт в известно семейство потресе Сандански

  • двойна смърт-
  • сандански-
  • борис даскалов

Борис Даскалов е собственик на хотел „Анели”

Двойна смърт в известно семейство потресе Сандански - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Сандански потъна в траур след двойната смърт в известната фамилия Даскалови. Баща и син са издъхнали един след друг в една нощ. Бащата Йордан Даскалов е починал в болницата в Сандански след заразяване с Ковид-19. Здравословното му състояние се е влошило и той е починал в резултат на белодробна емболия. Това се случило малко преди полунощ, съобщава struma.bg.

Два часа след това е починал и синът Борис. Причината за смъртта му е сърдечна недостатъчност.

Вестта за двойната трагедия в семейство Даскалови за броени часове обиколи Сандански, хората са потресени.

Борис Даскалов е собственик на хотел „Анели”, той бе член на управителния съвет на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите в мандат 2013-2016 година.

Бащата Йордан Даскалов дълги години бе зам. кмет на община Сандански по време на управлението на Костадин Бузов. Начело бе и на социалистите в община Сандански, от която партия бе издигнат и за кмет. Не успя да спечели изборите, напусна партията и се зае с фамилния хотелиерски бизнес и със земеделие. Преди това е бил дълги години шеф на банка в Сандански.

Баща и син бяха погребани снощи в 18 ч. един до друг в гробищния парк на Сандански. Сред изпратилите ги в последния им земен път бе и кметът Атанас Стоянов.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 др Гей Билтс

    47 30 Отговор
    Като са се боцнали заедно един след друг, така става..

    Коментиран от #4

  • 2 Пучо Капучо

    32 4 Отговор
    Еми, времената са такива, че богатите също плачат...
  • 3 Гилермо Агилера

    49 7 Отговор
    Ганчовци не се поддавайте на страха. В белите държави казват, колко от умрелите от Ковид са били ваксинирани, в БГ такава информация се покрива.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 5284

    8 8 Отговор
    Пласиран е някакъв "кокаин" в региона, дето дори от малко те праща в друго измерение, но това измерение съвсем не е приятно през цялото време. Лаком гbз, кръв сеpe... нищо чудно да са пипнали от едно и също място...
  • 6 Следено ли е

    25 3 Отговор
    Абокатът му да не е направил някакви мизерии? Моята препоръка е да се проверяват обстойно местата на включване на АБОКАТ на всеки починал от белодробна емболия в болнично отделение! Не питай старило, а питай патило!

    Коментиран от #10

  • 7 Българин

    34 5 Отговор
    Честито на ваксинираните!!! След година, две след десетата доза ще умират с хиляди за една нощ.
  • 8 иди

    48 2 Отговор
    не сте казали че са ваксинирани преди дни?
  • 9 гост

    43 2 Отговор
    Ваксинираните май започват да догонват неваксинираните. Направете една статистика откакто се извършва ваксинацията колко хора са починали с бел. емоболия, сърдечна недостатъчност или инсулт и колко от ковид. Някак си хора с пълна и безупречна картина на ковид заболяване почиват и после ги вписват, че не били от това.
    Моята баба влезе на крака в спешното, задъжаше вода, ясно, сърцето й бе слабо, ама след 5мин, след като й сложиха система почина, върви обяснявай, че не е от това, че е сложена професионално или с разбиране. Имам познат лекар, той споделя, че колегите му се молят да не приемат някой в тяхната смяна понеже нищо не знаят и ги е страх. Ей го на, смъртност огромна, не заради вируса, а заради корупция и некадърност.
  • 10 Флебитите

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Следено ли е":

    от периферните вени не дават БТЕ.
  • 11 Васил

    7 15 Отговор
    Вируса не подбира ама Бай Ганьо не е свикнал да спазва мерки.

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 СИГУРНО

    13 0 Отговор
    МНОГО ЗНАЯТ ЗА ТУЛУПА БОРИСОВ! СЕГА ЩЕ ИМА МНОГО ПРЕДИЗВЕСТЕНИ СМЪРТИ!!!
  • 14 Това е нищо

    7 0 Отговор
    На едни им умря котката с котенцата. Да ви имам световната новина.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.