Last news in Fakti

27 Май, 2021 21:29 2 876 19

Подсъдимият за смъртта на Милен Цветков остава в ареста

  • милен цветков-
  • кристиан николов

Съдът прецени, че няма основание за промяна на мярката на този етап

Подсъдимият за смъртта на Милен Цветков остава в ареста - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Софийският апелативен съд остави в ареста подсъдимия за смъртта на журналиста Милен Цветков Кристиан Николов, съобщиха от САС.

Тричленнният състав с председател Калин Калпакчиев и членове Весислава Иванова и Величка Цанова се произнесе по жалбата на Кристиан Николов, подсъдим за причиняването на смъртта на Милен Цветков при шофиране след употреба на наркотични вещества, срещу определение на Софийския градски съд, с което му е отказано изменение на мярката „задържане под стража“ в по-лека.

Съставът на САС възприема доводите на първоинстанционния Софийски градски съд и потвърждава определението му, като приема, че няма основание за промяна на мярката на този етап.

Около 18 ч. на 19 април 2020 г. на ул. „Хенрик Ибсен“, преди кръстовището с бул. „Черни връх“ в София, при управление на „Ауди“ Q7 обвиняемият Николов е нарушил правилата за движение по пътищата, предизвикал е ПТП и умишлено е причинил смъртта на водача на спрялото на пътното платно "Субару Форестер" Милен Цветков.

Това е станало след употреба на три различни вида наркотични вещества (амфетамин, марихуана, кокаин), със скорост от около 99 км в час, значително надвишаваща разрешената от 50 км в час за конкретния пътен участък.

Приближавайки кръстовището при забранителен червен светлинен сигнал на светофарната уредба за посоката му на движение, обвиняемият не предприел действия за намаляване на скоростта или спиране.

В същия момент на пътното платно и в района на кръстовището се намирали множество други участници в движението – водачи на автомобили и пешеходци, посочват от прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ххх

    7 2 Отговор
    Баце в ГМ?
  • 2 ТаУмВзе

    52 3 Отговор
    Какво го БАВИТЕ наркоманчето убиец. 25 годин без право на замяна и това е! А местан, който уби Бебе какво стана бе каскет долен.
  • 3 справедливост

    40 2 Отговор
    Тази любител на пудрата захар още ли не са го натикали в зандана ДО ЖИВОТ без право на замяна и помилване?
  • 4 Нормално ли е?

    47 2 Отговор
    Защо вече година и нещо няма присъда, доказателствата са безспорни, има видео запис от поне 3 камери как е станало всичко???? Истинските мутри са в прокуратурата и съда

    Коментиран от #7

  • 5 Кво

    39 0 Отговор
    Означава остава в ареста бе смешници? ОтдАвна трябваше да е в затвора
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 В БГ е нормално

    41 0 Отговор

    До коментар #4 от "Нормално ли е?":

    Нормално е Явор Бахаров да не влезе в затвора, нищо че е рецидивист и е имал вече условна за наркотици и аклохол. Ако обикновен човек беше на неговото място, щеше вече да си излежава присъдата в затвора, а не да се снима във филми.
  • 8 Мама го държи в ареста

    26 0 Отговор
    Там е самичък,спокойничко е.В затвора го чакат информирани пандизчии.И повечето кандидат младоженци са..
  • 9 Брееееее. ...голямо внимание на

    12 1 Отговор
    ПроКУРатурата.А кога туй внимание за Тиквата,за ГешеФ който е овластен престъпник, за знайните и незнайните крадци на прехода?Да ме прощават....ами за Фиткова която разсипва София?и още и още.наказателни взводове трябват.Навсякъде къдито някога е имало за крадците и убийците на нациите сега е богато общество и спазват законност и ред.
  • 10 стефчо

    24 2 Отговор
    15 години без никакво право на помилване,и по една средна заплата на месец изплаща на детето докато е жив! Лесно и бързо може да стане,стига да има желание и закон......
  • 11 Иван Грозни

    21 0 Отговор
    Тия продажници от съдебната система се подиграват с човешкия живот. Моля господ или някой който има такава власт да наказва децата на такива прокурори и садии и да останат без поколение. Съдебната система е пълна с лешояди. За радост разстат млада смяна снайперисти.
  • 12 Счупи тъпомера

    17 0 Отговор
    То оставаше и да го пуснете.
  • 13 1111

    12 0 Отговор
    Тоя ако беше в Турция отдавна щеше да е в затвора за дълго
  • 14 Само ГЕРБ

    10 1 Отговор
    Пуснете го да згази друг до сега да беше убил още двама. Само му губите времето. Работа Работа Работа!
  • 15 съдията Дрет

    8 0 Отговор
    Иска не иска ,всичко се плаща! 25г.ще струва гяволъка!
  • 16 Ник

    2 4 Отговор
    Защо не прочетете НК?
  • 17 номад

    1 0 Отговор
    споко бре вкс ще го оправдае не се влиза тилко лесно в затвора или треа се криеш от некой или ама много треа да немаш пари детето пари има че го разтакават 1-2 год па неправомерно обвинения у а и ще го пуснат споразумение с прокуратурата има си начини и хора за всичко това е Бг не е Англия
  • 18 3333

    1 1 Отговор
    Доживотен и да пиптам къде отиде статията за клипа на Цанов, за служителя в АЕЦ, който е насилвал жена си и децата си сексуално и не само. ОбадИха ви се от някъде да я махнете нали, страхливци?

    Коментиран от #19

  • 19 КонТрол

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "3333":

    Има я статията в Разследвания