Last news in Fakti

10 Юни, 2021 09:05 2 851 18

Продължават разпитите на свидетели по делото за катастрофата, при която загина Милен Цветков

  • милен цветков-
  • кристиан николов

Автомобилът на журналиста беше пометен на червен светофар от кола, управлявана с около 100 км/ч от младежа Кристиан Николов

Продължават разпитите на свидетели по делото за катастрофата, при която загина Милен Цветков - 1
Снимка: БГНЕС

С разпит на свидетели продължава днес съдебният процес за катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков.

Пътният инцидент стана на светофар в София, на който журналистът изчакваше червен сигнал в автомобила си. Тогава в колата му с около 100 км/ч се вряза друг лек автомобил, управляван от младежа Кристиан Николов, в който били също годеницата му Симона и техният приятел Георги.

Николов е обвинен, че е шофирал след употреба на наркотици с двойно по-висока скорост от допустимата. Това е и причината прокуратурата да твърди, че престъплението е умишлено. Младежът и защитниците му не са съгласни, че катастрофата е умишлена..


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    14 0 Отговор
    Ако ще продължават разпитите с кошаревски свидетели, както в предното заседание - не губете времето на съда и заседателите, не харчете народна пара, а направо си го пускайте момчето!
  • 2 Цяла

    40 0 Отговор
    София ли разпитват ? От ясно по - ясно е как целенасочено и агресивно с "елитна компания" в голямото возило , блъсна колата с Милен и го уби ! Светла му памет !
  • 3 ЯВЕРТ

    28 0 Отговор
    Затвор за наркоманчетата. Всеки трябва да си носи последствията за действията. Всички сме били/сме млади и сме експериментирали с това или онова, нямам предвид само субстанции. Но си е риск, който поема рискове, трябва да си носи последствията.
  • 4 Механик

    15 0 Отговор
    Като гледам с каква скорост се движи делото, "МЛАДЕЖЪТ" ще се смени с "пенсионера" еди кой си.
    Део се вика, бития бит, такования такован. Парата прай борбъта.
  • 5 Какво е това правосъдие?

    19 0 Отговор
    Пиян като гАз, дрогиран, катастрофа, убийство, да се присъжда най-тежкото наказание и готово. Три години експертизи, разходи, раб. време, мислене, кибичене и народа Ви плаща. Във Франция експертизи те не си тръгват докато не напишат заключение.

    Коментиран от #11

  • 6 Бил задрямъл

    12 1 Отговор
    В населените места има ограничение на скоростта по закон а в закона пише при наближаване на кръстовище скоростта се намалява защо за Милен Цветков не е изпратена линейка от правителствена болница където да го реанимират а са пратили линейка от Сточна гара и после до Пирогов от което се е загубило ценно време
  • 7 любител

    12 0 Отговор
    стига сте писали глупости и стига са разпитвали експертизи простотии докато решите че не виновен защото е милионерско синче. всичко е очевадно такива като него в затвора до живот за да прекъсне тая порочна практика. до кога ще умират хора по пътищата заради такива изроди а съдилищата ще ги оправдават срещу определена сума.
  • 8 123321

    10 0 Отговор
    Ако това беше станало в Гърция, примерно, този щеше да е осъден отдавна, и не на 1,5 години условно... ама банановата република си е бананова република. Гърците имаха страшно много проблеми по пътищата, но всичко се реши с няколко закона и присъди. Пример - моторист в Атина удря жена на пешеходна пътека - 14 години затвор. Още си е в затвора, и не се очертава да излезне скоро, знам от негови роднини.
  • 9 Димитров

    6 0 Отговор
    Ето това е правосъдие,делото трябва да стане 20000страници и да завърши през 2025год.!?
  • 10 Българинът Х

    11 0 Отговор
    Ако беше някой друг без протекции от хора с власт и пари, досега щеше да е в дганголника. За пореден път доказвате, че богаташките синчета са богопомазани. Търсите начин да го изкарате жертва и да го оневините. Докога така? Спрете се....
  • 11 любител

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "Какво е това правосъдие?":

    кой е казал че има правосъдие такова няма.ако имаше такива келеши като това мамино синче и всички други дето правят каквото си искат като боко тиквата каскета и цялото им обкръжение щяха да са в затвора.но в Б-я съдят само бедните тези дето се плащат винаги са невинни за това сме на това дередже-бедни смазани унижени.
  • 12 Гошо

    3 0 Отговор
    Че много са се разбързали бе, сигурно заради Кьовешито! Обикновенно не са толкова експедитивни отлагане, бавене, разтакаване докато обвиняемия умре от старост!
  • 13 Пламен

    10 0 Отговор
    Скоростта беше 118км/ч.Нарочно експертизата е 99км/ч.Четете закона и ще разберете защо е 99км/ч.
  • 14 Реалиста

    7 0 Отговор
    Тоз досега трябваше да бъде разкъсан вързан за 4 коня.
  • 15 кочо

    4 0 Отговор
    и тримата са съд кто съучасници-опг.реално скороста е над110км.
  • 16 Ало Експертите

    2 0 Отговор
    Намере те колата от ляво Защо спира зад таксито на разстояние А или тя контролира покушение то А
  • 17 Gen Gurko

    3 0 Отговор
    При толкова свидетели, посред бял ден и записано на няколко камери цирка наречен съд и правосъдие продължава. Представете си какъв ад за потърпевшите е когато тези неща отсъстват. Накрая да не се окаже че зветков е спрял не където трябва или нещо подобно.
  • 18 Един

    2 0 Отговор
    2031г : "Публикувано във факти.бг: Продължават разпитите на свидетели по делото за катастрофата, при която загина Милен Цветков!"