Last news in Fakti

2 Юни, 2021 14:28 4 676 37

Поискаха постоянен арест за ресторантьора хулиган от Пловдив

  • капана-
  • ивайло пенов

Пенов е извършил нападението над продавача на чорапи Митко в изпитателния срок на свое предишно условно осъждане

Поискаха постоянен арест за ресторантьора хулиган от Пловдив - 1

Районната прокуратура в Пловдив е внесла в съда искане за определяне на мярка за неотклонение "задържане под стража" на Ивайло Пенов, който нападна продавача на чорапи Митко в Пловдив.

Пенов, който е собственик на ресторант в артистичния квартал "Капана", е обвинен в причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди и е задържан от събота вечер с полицейско разпореждане.

Днес от прокуратурата обявиха, че Пенов е извършил нападението в изпитателния срок на предишно условно осъждане и това утежнява сериозно положението му.

Случаят с насилието върху талисмана на Пловдив - Митко, предизвика широк обществен отзвук и бойкот на заведението на агресивния мъж в "Капана".

Оказа се, че преди седмица срещу Ивайло Пенов има заведена още една жалба, за проявена агресия от служителки на общинската фирма "Чистота".


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отровното трио

    61 11 Отговор
    Браво, веднага се вижда ефекта на Бойко Рашков и Янаки Стоилов. При мутрата, такива изверги щяха да бъдат пуснати на свобода

    Коментиран от #11

  • 2 Светослав

    10 35 Отговор
    Интересно, за него постоянен арест, а за тез които хвърля ха, бесеха, погребаха, къртеха, продължават да подстрекават за насилие министерски кресла и постове. Това ако е демокрация!!!!
  • 3 Свиреп

    46 5 Отговор
    Тоя е пълен ..... Явно смелостта му стига до там да налита само на мъже по 40 килограма и жени. Как няма късмета някой такъв комплексар да ми се направи гарантирам, че след интервенцията няма изобщо да си прилича на снимката от паспорта.

    Коментиран от #16

  • 4 НЯКОЙ

    35 2 Отговор
    Този клони към рецидивист! Трябва да си понесе наказанието незабавно! Няма да стане по-човечен, но ще бъде за пример на другите разпасали се негодници!
  • 5 Винкело

    19 9 Отговор
    Абе тая чорапена сага я следят бетер приближаването на Халеевата комета и движението на Олимпийския огън, взети заедно. Байгън вече!
  • 6 селтак

    49 0 Отговор
    А за ромляните дето замераха локомотива със камъни нищо а?

    Коментиран от #8

  • 7 Псевдоним

    20 2 Отговор
    Този има много мутренска физиономия.
  • 8 Фершел

    13 4 Отговор

    До коментар #6 от "селтак":

    Нека брикетите да обират и изнасилват вие ги защитавайте тупани кухи
  • 9 Пипи Чорапчето

    31 2 Отговор
    Тоя си е арогантна мутра и няма да го стреснете с тези мерки.
    Но виж, ако майните са пичове и му бойкотират продължително заведението... както показаха, че го могат, тогава бъркането в джоба може и малко да го смири!
    Няма да го промени - човекът си е такъв, той се "самоутвърждава" чрез демонстрация на сила в стил "на умряло куче нож да вадиш"... комплексар някакъв...

    Коментиран от #25

  • 10 селтак

    13 9 Отговор
    Добре де,айде да погледнем от друг ъгъл,клиенти на заведението си почиват и пият там каквото пият и във един момент некой ви навира във лицето чорапи и ви кара да си ги купите! Ми може да е талисмана на квартала,може всякакъв да е ама всичко си има граници! И аз да съм ше го изгона,във края на краищата има си места където се продават тия неща!

    Коментиран от #12, #13

  • 11 Реалист

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "Отровното трио":

    Ей смешко, той Митко е от гласоподавателите на Тиквата бе
  • 12 Пипи Чорапчето

    21 3 Отговор

    До коментар #10 от "селтак":

    И какво му пречеше тогава да излезе и да му "прошепне" настоятелно на ушенцето да се разкара?
    А ти нали видя клипа - кому беше нужна тази демонстрация на сила?!

    Коментиран от #26

  • 13 Фершел

    11 5 Отговор

    До коментар #10 от "селтак":

    Мани ами кой знае къде съхранява тия чорапи в някой коптор и ми ги бута на масата
  • 14 Фершел

    7 2 Отговор
    Сапуууун
  • 15 Георги

    6 1 Отговор
    Боклук мръсен !
  • 16 Митака

    7 4 Отговор

    До коментар #3 от "Свиреп":

    Пази си силите за орките .Стига сте се точили на Българи.

    Коментиран от #19

  • 17 Факт

    13 3 Отговор
    При режима на Борисов тази Варненска мутра щяха да го изберат за кмет или областен!

    Коментиран от #32

  • 18 Тоя със

    8 1 Отговор
    СИГУРНОСТ Е ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ТОЛУПЪ
  • 19 Свиреп

    11 1 Отговор

    До коментар #16 от "Митака":

    Къв българин е този бе дето налита на жени и такива малки хора. Утре ще налети на жена ти щото нещо не му е на кеф и ти пак така ли ще разсъждаваш? Дали няма да отидеш и да му потърсиш сметка ?

    А за орките повярвай изпитвам толкова негативни чувства към тях, че едва ли можеш да си представиш.

    Коментиран от #24

  • 20 Тоскан Сукман Нанди

    6 0 Отговор
    Хора за 2-3 седмици излязоха толкова кирливи ризи че Бойко нямаше извади за 10 години. Шефове на ДАНС , районни , НАП, цехове за дрога на полицай, мутри ударни групи Каракачанки с нови аЛдитя. Да знаете за кого да гласувате . Да не вземе избирате Боко или Качанов мамбайялдъ :)
  • 21 Фактъ

    11 0 Отговор
    Талисмана на Пловдив плаща ли налози , че продава чорапи ? Ако не плаща , защо ? Ами , той може да продава крадени от складове чорапи ! А , иначе баровеца можеше тарикатски да му даде двайсет лева за да не досажда повече на клиентите му и всичко щеше да е ОК .
  • 22 гостът

    8 1 Отговор
    Ако условната е за същите провинения,да,ще му се усложни положението.Съда ще реши.А иначе село Пловдив си е избрало чуден ,,талисман".
  • 23 Коката

    8 0 Отговор
    не прощава...

    Човек на 45 г., посред бял ден, бивш адвокат, насред главната улица на Капана... Не може да е толкова прост.

    Това няма да е само от алкохол. Заради това и се покри за 5 дена, ако го тестват да е "със следи от", а не "под въздействие на". Щото иначе присъдата му щеше да е на квадрат.
  • 24 Митака

    2 2 Отговор

    До коментар #19 от "Свиреп":

    Пич връзвате се на новините да видим дали следваща постъпка на орките публикувана и документирана ще бъде интересна за журналистите и за масовката хора.Адвоката се опитал да удари глава на циганина и сега ще иска 10 000 лева .Ами той ако го беше ударил ,а не одраска само на ония клюна щеше да е счупен .Пак казвам недейте нападайте Българи бъдете по единни.
  • 25 Дългата брада

    7 1 Отговор

    До коментар #9 от "Пипи Чорапчето":

    Ти като го защитаваш, чорапите от такива ли си купуваш, докато пиеш кафе в заведение?!
    Ама той нищо лошо, ама честно си изкарвал парите ..
    Ама не внася данъци и осигуровки...е нали е честен?! После с моите и твоите пари ще го лекуват като се разболее... Като иска да работи - ми да иде някъде да работи на трудов договор! Ама ц.ганина не ще да има шеф и работно време, иска да е "бизнесмен". Но всъщност е просяк и клошар, който е и мързелив и освен, че досажда на хората дава лош пример на други да го съжаляват и лош имидж на страната ни пред чужденци и туристи! На кой му харесва да гледа по улиците клошари, просяци, каруци и всякаква смрад? Нали Пловдив - европейска столица на културата, нали България е в Европа .. Нещо не се връзва да продаваш чорапи по масите на ресторанта на арт улицата на Пловдив! За съжаление ц.га.ните разбират само от бой, никакви молби, актове и глоби не ги плашат. А такива като вас ги подкрепяйте, докато ни се качат на главата! А то вече са се качили , повечето села, даже цели райони са ц..га.низирани!

    Коментиран от #31

  • 26 селтак

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "Пипи Чорапчето":

    Да прав си! Мисълта ми беше че такива продавачи не трябва да има.Много е неприятно,като иска да си продава чорапите да иде на определените за това места.
  • 27 Бойко падна

    3 0 Отговор
    Боклука си остава боклук за цял живот, вари го , печи го , това е истината.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Бай Иван

    2 2 Отговор
    Значи ако си защитаваш поминака от орките те вкарват в затвора и си поне хулиган
  • 30 Българин

    3 0 Отговор
    Така моля не защитавайте мутрата, защото ставате смешни! Видяхме всичко на клипа. Някакъв арогантен селски бек налита на някакъв дребосък посред бял ден на публично място. За това има наказателен състав, казва се хулиганство! Такъв утре ще нападне дете или жена, затова мястото му е в затвора, да си пообщува със сънародниците на митко с чорапите, да разбере че тоягата има два края. Нямате аргументи за обратното, само се излагате!
  • 31 бравос

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Дългата брада":

    Грам не си прав човек....лошото е че и този гологлав мутрак мисли така тако тебе....пишеш мързелив,ами не е мързелив..,не е седнал да проси,а обикаля и продава....,а за данъците....батко....това да ти е проблема...,не виждаш голямото,че дрогирана варненска мутра ми бие човек от ДРУГ град посред бял ден със сумати хора наоколо и никой не прави нищо...данък не плащал....,ами нали утре пак ще се накръцка и ще посегне на жена ти или детето ти.....,ще му изпотроша всички зъби на тоя гнус.ар ако го видя.....
  • 32 Шоп

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Факт":

    Софиенец е, майна.

    Коментиран от #35

  • 33 Ох Баня

    0 0 Отговор
    Е , сега ще му мирише много на чорапи. Купувал съм чорапи от улични продавачи. В магазина може да са по евтини ама заради хората като Митко които печели някакви дребни пари. Както каза Борисов: Давам пари на циганите за да не крадът и убиват.
  • 34 аз съм БЪЛГАРИН

    0 0 Отговор
    заслужено
  • 35 Грешен код

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "Шоп":

    Варненец, живеещ в София.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 По физиономия

    0 0 Отговор
    Си личи, че е деградирал отпадък