Last news in Fakti

21 Юни, 2021 15:00 2 815 4

Задържаха мъж заради съмнителната смърт на жена във Враца

  • паднала-
  • загинала-
  • блок

Хора от квартала разказват, че Борко е около 60-годишен агресивен мъж, който продавал домашен алкохол, и вероятно Мата се е качила с него в дома му, за да си вземе ракия

Задържаха мъж заради съмнителната смърт на жена във Враца - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Има задържан заради падналата от блок във Враца млада жена, съобщи BulNews. Припомняме, че фаталният инцидент стана в събота, около 19 часа, а за трагедията съобщи медията ни.

Млад мъж видял падащото от 7-ия етаж тяло и веднага сигнализирал на спешния тел. 112. Пристигналите на мястото криминалисти започнали работа по случая, като малко след това бил задържан мъжът, от чийто апартамент паднала жената - Борко, наричан от всички Боби.

Братът на Свежа Борислав разказа, че в събота, около 22.30 часа, в дома му пристигнали трима униформени, които съобщили, че сродницата му, наричана от всички Мата, е починала. Служителите на реда откарали в полицията мъжа, където е бил разпитан, но не са му били разказани подробности. Едва тази сутрин съкрушеният човек разбрал, че заради смъртта на сестра му е имало задържан, който бил пуснат под домашен арест с основанието, че е болен.

Хора от квартала разказват, че Борко е около 60-годишен агресивен мъж, който продавал домашен алкохол, и вероятно Мата се е качила с него в дома му, за да си вземе ракия. Близките на починалата твърдят, че тя е била кротка и честна жена и няма как двамата да са имали интимни отношения. Те смятат, че е възможно Боби да е поискал нещо повече от Свежа, но тя със сигурност е отказала.

Роднините на младата жена се надяват случаят да не бъде забулен и по-скоро да стане ясна причината за смъртта ѝ.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рад

    9 2 Отговор
    Като е отишла да си вземе дом алкохол, чий го е дирила в апартамента, та и на терасата, не съм виждал от входната врата да се излиза на тераса или на прозорец? По някой път има такива публикации, че да се чудиш защо изобщо четеш. Бог да я прости.
  • 2 .....

    1 0 Отговор
    Въпросният Борко не е освободен под гаранция, а си е пуснат просто... Тя е била бутната от него
  • 3 Разследващ полицай

    2 0 Отговор
    Най-вероятно е той и еказал да се качи горе да опита ракията и да прецени от кой вид да вземе. Като е влязла е заключил вратата и и се е опитал да я принуди към по интимни отношения. Тя го е заплашила, че ще скочи, ако се опита нещо насила. Оттам нататък, дали той я е бутнал и ли нещо друго е станало е въпрос на догадки.
  • 4 Ибали

    0 0 Отговор
    ли са са?