22 Юни, 2021 17:27 5 780 14

Открили изчезналия дядо Петър само по слипове пълни с кал

  • дядо петър-
  • изчезнал

От мястото той е закаран с линейка до най-близката болница

Открили изчезналия дядо Петър само по слипове пълни с кал - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

След няколкодневно издирване 80-годишният дядо Петър Лалов от врачанското село Търнак е намерен в окаяно състояние на десетки километри от дома му. Възрастният мъж бил захвърлен на палета в стопански двор в плевенското село Девенци, пише Монитор.

Старецът бил само по слипове, пълни с кал и трева, разказват близките му. От мястото той е закаран с линейка до най-близката болница. След преглед лекарите го изписали за домашно лечение като предписали системи и инжекции.

Дядото обаче още не може да дойде на себе си. Непрекъснато бълнува и си дърпа дрехите.

Заради лошото му здравословно и психическо състояние и заради раните по тялото му, роднините предполагат, че с дядо Петър някой се е гаврил и го е измъчвал. Затова те настояват полицията да разследва какво се случило с него, докато е бил в неизвестност.
Пенсионерът излязъл с колело от дома си на 16 юни. Отишъл да купи хляб, след което тръгнал към градината си. Последно възрастният мъж е забелязан към 14 часа на кръстовището за Кнежа.

Бил с колелото си. Привечер близките му се притеснили, че още не се е върнал от градината и започнали да го търсят. С помощта на хора от селото пребродили землището на селото, но не го намерили.

Притеснени, роднините му се обърнали за помощ към органите на реда и качили в социалните мрежи призив, който го е виждал да им пише.

Благодарни са за старанието на полицаите от село Койнаре, които много помогнали в издирването. Но загадката какво се е случило с дядо Петър до деня, в който е намерен в безпомощно състояние, си остава.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буци

    47 1 Отговор
    В каква държава живеем може ли да видиш човек който видимо има проблем и да не сигнализирал, ама то там явно са само цигани и са се гаврили с човека.

    Коментиран от #3, #7

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Роза

    32 0 Отговор
    По отношението към възрастните хора се съди за културата на една нация.Но ние явно сме си проста нация и това е горчивата истина!Затова където и в чужбина да отидем,винаги ни гледат с подозрение и недоверие!

    Коментиран от #13

  • 9 мнение

    21 0 Отговор
    Може да е деменция. Една жена разказра как с мъжа си, бивш архитект, били в магазин. Изведнъж му станало нещо и изчезнал. Прибрал се с автомобила без нея, дори забравил, че има жена и че тя била с него. Затворил се в стаята си и бил неадекватен. Тя го дала в дом за възрастни, защото не можела да се грижи за него, бил агресивен. Всичко било в резултат на деменция. Много е тъжно и трагично.

    Коментиран от #12

  • 10 Кал и още нещо в

    3 7 Отговор
    Гащите!
  • 11 ОЩЕ ЕДНА СТАТИСТИКА ЗА

    14 0 Отговор
    ЗА ЩАСТЛИВИЯТ ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ 🤪
  • 12 БПФ

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "мнение":

    Надали е такъв случая - човекът се е отдалечил много, има рани по него и очевидно е преживял нещо ужасно.
  • 13 БПФ

    6 2 Отговор

    До коментар #8 от "Роза":

    Знаем кои издевателстват над безпомощните възрастни хора. Това и по турско го е нямало - и те, каквито и кланета да са правили, обикновено са се смилявали над старците !!!

    Кой ни накара да повярваме в очевидното безумие, че хъхреците също са "хора"?
  • 14 Т566

    6 1 Отговор
    софиянци нищо не знаят как се живее в България... нищо и не правят, 30 години един полицай не пратиха по селата. гавра пълна - ако се защитиш - затвор!?! боклуци