Last news in Fakti

24 Юни, 2021 16:36 4 117 16

Убиецът на Милен Цветков поиска домашен арест, но остава зад решетките

  • кристиан николов-
  • милен цветков

Делото ще продължи, след като се направят заключителни експертизи на психологическото състояние на Кристиан Николов

Убиецът на Милен Цветков поиска домашен арест, но остава зад решетките - 1
Снимка: БГНЕС

Кристиан Николов, обвиняем за смъртта на журналиста Милен Цветков, остава в ареста с най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража”, реши Софийският градски съд. Мотивите - обвинението се подкрепя от множество свидетели. Освен това има опасност Николов да се укрие или да извърши друго престъпление въпреки напредналия процес, смятат магистратите.

По-рано защитата на Николов поиска от Софийския градски съд да измени мярката му за неотклонение от „задържане под стража” в по-лека - „домашен арест”. Според адвокатите Николов е в ареста твърде дълго време - година и два месеца, а при по-лека мярка нямало да се попречи или повлияе на гледането на процеса.

„Искам да помоля уважаемия съд за по-лека мярка. Имам установен адрес, няма да се укрия и мога да търпя по-лека мярка”, заяви в съда Николов.

В Софийския градски съд се оказа, че новоназначеният психолог не е прегледал лично Николов и няма как процесът да продължи. В следващите седмици това трябва да се случи, след което и в съда да стане ясно какво е психическото състояние на подсъдимия.

Телевизионният водещ загина в катастрофа навръх Великден миналата година. Две експертизи доказаха, че при катастрофата Николов е карал с близо 100 км/ч и е имал три вида наркотици в кръвта.

Експертизите за психологическото състояние на Николов са последни по делото. След това се очаква и решение на съда за това дали подсъдимият умишлено е предизвикал смъртта на Цветков.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мдаааа

    45 1 Отговор
    До живот трябва да гниеш боклук дрогиран!
  • 2 Бай Ставри

    32 1 Отговор
    Да го боли да плаче да търси майка си!
  • 3 Гост

    33 0 Отговор
    Не разбрахте ли ,че се разтакава нарочно и накрая ще му дадът 3-4г. ,а той ще е излежал половината.

    Коментиран от #6

  • 4 Майката

    13 1 Отговор
    Айде пак пари по доктори! Сърцето ми се къса, портмонето ми се раздира! Ще го оправя, чедо ми е!

    Коментиран от #9

  • 5 Панцера

    15 1 Отговор
    Пуснете го ! Обаче ,ако изчезне,адвокатите му да излежат присъдата !

    Коментиран от #15

  • 6 Прав си!

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    В ареста няма как да го направят булка, но в затвора, ако мама не плаща на чичковците, то те ще му орежат BASS-control забила бройки, кат Азис бе!
  • 7 Мим

    12 0 Отговор
    Абе за тоя ,все нещо не довършено има.Сега пък психиатъра не си свършил работата ,Ами сследващия път ще е нещо друго и така до без край.Какво повече чакате,отдавна трябваше да търка нарове и да копа в мините ,и там да търси дрогата.Но знае се,че корупцията и в съда е голяма и за това е това размотаване...
  • 8 dfu

    14 0 Отговор
    Домашен арест?! Ами, че то покрай тая ковид идиотия почти всички сме под домашен арест и без да сме убили някой. Тоя диплодок се подиграва с правосъдието.
  • 9 Миню Станков

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Майката":

    Мани, това наркоманче вече 5-ти Ковид кара, смилете се над него
  • 10 Кристиян

    5 2 Отговор
    Освен домашен арест, искам и съдийката да ми направи една тръба
  • 11 Невинен до доказване на противното

    3 3 Отговор
    Този може да го осъдят само че е нарушил закона за движение по пътищата като е карал с превишена скорост в градски условия и не е намалил при наближаване на кръстовище и не е спрял при червен сигнал на сфетофарната уредба и че е карал МПС под въздействието на наркотични и упойващи вещества ако има такъв параграф в закона даже не се знае дали не е взел наркотици и упойващи вещества по време на управление на МПС за смъртта на Милен Цветков трябва да се викнат експерти от производителя на МПС то на Милен Цветков и български технически експерти друг е въпроса защо не е изпратена линейка от правителствена болница която е най близо до местото на ПТП и да реанимират Милен Цветков в спешното отделение на болницата
  • 12 Невинен до доказване на противното

    1 1 Отговор
    Колко фюрери известни и неизвестни са на свобода след като са причинили смърт на пътя след ПТП демек моя твоя и ничия човек
  • 13 Аз, врачанката

    2 1 Отговор
    На този никаква свобода! Да е мислил,когато се е друсал и след това е седнал зад волана.
  • 14 Крисиян

    1 1 Отговор
    ... Пуснете ми, обещавам че поЙче тъй нЯа прая
  • 15 чекмедже 2

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Панцера":

    Публикувано във факти.бг: Експертизите за психологическото състояние на Николов..горкият имал лош сън...и неразположение..Съдът/гнили ябълки/ ще го уважи, бъдете сигурни..защото ще се намерят изроди "доктори" които ще натъкмят нещата..
  • 16 Тити Фрути

    5 0 Отговор
    Мама остана без винарска фирма и без тузарска детска градина, с която заграби половината двор на държавната. Във вихъра на предишната криза искаше по 800 лв.месечно за дете и като ги съобщаваше най-нагло заявяваше :"Добре си помислете дали ще имате пари да плащате всеки месец". Сега аз я питам, дали нейните пари ще стигнат да отърве сина си от затвора и после без пари какво ще прави.
    Лесно беше да се подиграва на другите