25 Юни, 2021 15:44 3 153 3

Прокурор с разкрития за англичанина Алън, заклал българка в Сунгурларско

  • жена-
  • убита-
  • сунгурларско

Жената отишла да му занесе храна. От известно време той живеел в порутената къща, купена от Калина и отделно от нея, защото само се карали

Прокурор с разкрития за англичанина Алън, заклал българка в Сунгурларско - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Англичанинът Алън от сунгурларското село Терзийско е направил пълни самопризнания за убийството на жена си. „След като му повдигнат обвинение, ще поискаме задържане за 72 часа.“ Това съобщи окръжният прокурор Георги Чинев за „Труд“.

Жертва на убийството е 49-годишната Калина Захариева. Тя е била открита заровена в задния двор на собствения си имот - порутена къща в края на селото. Извършителят на деянието е англичанинът Алън. Той непрекъснато пиел и вдигал скандали от ревност на жената.

Преди време запалил магазина и в селото, въпреки, че тя го издържала. Любовта им започнала преди три години и била много бурна. Алън непрекъснато пиел и я ревнувал.

Вечерта на убийството я намушкал с нож и скрил трупа.

Жената отишла да му занесе храна. От известно време той живеел в порутената къща, купена от Калина и отделно от нея, защото само се карали.

Припомняме, че за жестокото убийство стана ясно вчера. Кметът на селото Йордан Ганев е подал сигнал в полицията, след като не е видял Калина близо две денонощия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 eee

    16 2 Отговор
    английски ценности ...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 777

    6 0 Отговор
    Преди месец бг ци. Ганин беше убил англичанка