Last news in Fakti

25 Юни, 2021 16:09 2 386 2

72-часов арест за британеца, заклал жена си в Бургаско

  • терзийско-
  • убийство-
  • британец-
  • убита

Предстои Окръжната прокуратура в Бургас да внесе в съда мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо А.С.

72-часов арест за британеца, заклал жена си в Бургаско - 1
Снимка: БГНЕС

Окръжната прокуратура в Бургас е задържала за срок до 72 часа британския гражданин А.С., който е обвинен в убийство на 49-годишна жена, споделиха от дъжавното обвинение. Престъплението е осъществено на неустановена дата (в периода от 22.06.2021 г. до 14.00 ч. на 24.06.2021 г.) в с. Терзийско, общ. Сунгурларе, обл. Бургас.

По време на разследването е било установено, че обвиняемият и пострадалата живеели на семейни начала. Между тях възникнал конфликт, който е станал причина за убийството. Престъплението е извършено с нож, с който А.С. е нанесъл удари в тялото на пострадалата, причинявайки нейната смърт. След убийството трупът на жената е заровен в двора на къща, обитавана от обвиняемия.

Предстои Окръжна прокуратура – Бургас да внесе в съда мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо А.С.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    6 1 Отговор
    Наркомани пиянки ногу ве. Мир на душата й.
  • 2 Анонимен

    10 0 Отговор
    Другаде му публикуват цялото име! Тук А.С.?!?! В пък ДНЕС са пуснали англичанина с името му, но пък събитието е отразено крещящо неграмотно! Сигурно списващите статиии се подбират с конкурс на бързо копипействане и ограничен изотгоре IQ!