Last news in Fakti

15 Септември, 2021 08:49 5 908 26

Разкрития за зверското убийство в Монтанско

  • убийство-
  • мокреш

По време на скандала нападателят ударил с дървен кол по главата жертвата и счупил черепа ѝ

Разкрития за зверското убийство в Монтанско - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Мъж на 42 г. беше убит жестоко заради няколко кочана царевица. Както БЛИЦ писа трагедията се разиграла на 13 септември в монтанското село Мокреш, община Вълчедръм.

Около 20.30 ч. между жертвата и 32-годишния убиец се развихрил скандал, който прераснал в бой. Семействата и на двамата били пуснати от арендатор в ожъната нива, за да си съберат от царевицата, която е останала.

Децата на единия обаче навлезли в “територията” на другия и взели няколко кочана от чуждата купчинка. Това вбесило по-младия мъж и той рипнал на бой. По време на скандала нападателят ударил с дървен кол по главата жертвата и счупил черепа ѝ. 42-годишният мъж изпаднал в кома и бил откаран в ломската болница с опасност за живота. Вчера сутринта той починал без да дойде в съзнание, уточнява "Труд".

Полицията е иззела оръжието на убийството и други веществени доказателства. Разпитани са били свидетели, присъствали на трагедията. И жертвата, и убиецът са криминално проявени, лежали са и в затвора. 32-годишният мъж е арестуван, ще му бъде поискана мярка за задържане за 72 часа.
Очаква се да му бъде повдигнато обвинение за умишлено убийство.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Eork

    67 2 Отговор
    Със сигурност са патладжани.

    Коментиран от #3, #16, #17

  • 2 това е добра идея

    40 3 Отговор
    цветните ни съграждани се понамалили с една бройка … че да ги пускаме тогава по фамилно на коридори из нивите че да намалеят още те сами си вършат работата и от шефовете зад океяна няма да разберат какво се случва и няма да ни обвиняват в расизъм тъй като ние сме им дали прехрана а те се самоизбили !!!

    Коментиран от #21

  • 3 456

    30 2 Отговор

    До коментар #1 от "Eork":

    Сигурно е така, но докъде се докараха хората-два кочана царевица да се убиват. Не жалка работа, а трагедия.

    Коментиран от #6, #13

  • 4 ГрУю

    35 2 Отговор
    "Хубава работа,ама циганска".Ударили сме дъното,щом се избиваме за кочан царевица...
  • 5 истина е

    31 2 Отговор
    В света няма такава държава.

    Коментиран от #20

  • 6 Читател

    31 1 Отговор

    До коментар #3 от "456":

    Никой не ги е "докарал" до това положение... освен - те самите.
  • 7 Помощ 112

    31 0 Отговор
    Представям си ги, някакви примати излезли от пещерата с коловете издаващи членоразделни звуци... а трябваше да сме висша форма на интелект и разум. Тея още не са еволюирали в хора, някой ако пита какви сме били преди милиони години му дайте да прочете тази статия.

    Коментиран от #22

  • 8 Ash

    18 0 Отговор
    ....Има такава държава.....за съжаление!
  • 9 хммм

    21 0 Отговор
    Ами единия се пише на хитрец и решил да прецака другия с няколко кочана. А другият решил, че кочаните са по-ценни за оцеляването му от живота на опонента му. В неговата ценностна система кочаните царевица са като злато.
  • 10 SH BG

    21 0 Отговор
    Тези поне са се скарали за храна...

    "Игри на глада"...!!!

    Дааа...!!!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Не е до положението

    13 1 Отговор

    До коментар #3 от "456":

    Когато откраднат от крадеца, мнооооого го боли, и заиграва дървото (кола)!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Рицарите

    6 1 Отговор
    и Римляните се трепят за едната чест!
  • 16 Джамбаза

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Eork":

    Расизмът е като циганите.
    И двете не трябва да ги има!

    Коментиран от #24, #25

  • 17 Ами

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Eork":

    в Лом са предимно такива.
  • 18 Ром

    3 3 Отговор
    Интересно-значи не са откраднали а просто са си взели няколко кочана царевица.При този начин на мислене и представяне от медиите на нещата кражбите никога няма да спрат. Значи някои се е трудил за нещо и ако просто си вземеш от това нищо не трябва да произлезе-журналистите подстрекават хората да крадат.
  • 19 БРАВО БРАВО

    6 0 Отговор
    това е добра новина един паразит отепал друг паразит. ДОБРА Е НОВИНАТА. САКАМ ВСЕКИ ДЕН ТАКВИЗИ ДОБРИ НОВИНИ. БРАВО НА МАРИЙКА. ЩЕ ГАВРЪТНА ЧАШКА КУБИНСКИ РОМ ТЪМЕН 7 ЗВЕЗДИ. НАЗДРАВЕ!!!
  • 20 МАФИЯ НА ББ

    9 0 Отговор

    До коментар #5 от "истина е":

    ЧЕ РАЗБОЙКО БОРИСОВ ЯКО ГИ РАЗВЪДИ ТЕЯ ПАРАЗИТИ ТРИ МАНДАТА. В ДРУГИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ НЯМА ТАКАВА ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ ПАРАЗИТИТЕ. ТАМ СЕ СПАЗВА ЗАКОНА С ЦЯЛАТА МУ СТРОГОСТ. УНГАРИЯ, РУМЪНИЯ, ЧЕХИЯ, ЛИТВА ,ЛАТВИЯ, БЕЛАРУС, ГЪРЦИЯ, ИСПАНИЯ.
  • 21 Хубава идея...

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "това е добра идея":

    Но ще ни липсват мазните ви продажни глуповати физиономии... Горд съм че не съм българин и не ме копуват шефове за една жълтица...станахте за смях на света,не,на космоса,продадохте държава с история извоювана с кръв,достойнство,и ред други ценности който вие не познавате,та кво каза за новите,вашите или на шефовете....вие нямате нищо и времето ще го докаже,имате само омраза към нас и до там...вие сте нищо кръгла нула,60процента от вас мислят като теб и това ви прави бълхи. И за да не съм като теб кух расист ще разгранича вашият контингент от 40те процента достойните,умните,грамотните българи който могат да измъкнат България от калта на ЕС и от вас продажни кухи лейки
  • 22 Еволюция та ви върви в обратен ред

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "Помощ 112":

    Оффф 7 века робство ви беше малко векове на продажност и мазни приказки така силно са се настанили та и Бог не може да ви убеди че хората се делят на два типа почтени и българи....но не сте виновна че няма за Какво да се хванете, виждате едни раздърпани цигани оглеждате се в огледалото и си казвате виж аз съм нещо,не,нищо сте разбирате ли превърнахте България в африканска държава, без образование, болници,и малък и среден бизнес,върви народе възродени,към европейски дирници лижи......за еволюция ми говори 7965
  • 23 Кольо

    1 0 Отговор
    Жертвата и убиеца са видни граждани завършили висшата школа за Римляни . Сега единия малко умрял щото се ударил без да иска в кола на който се бил подпрял другия . Два -три пъти се изхакал. Предполагаемия извършител ще се завърне в института за ромски лидери за полагане на изпит и вземане на титла докторант убиец. Специалност един вид. Страшилище ще става и още по-уважаван да бъде. А оправията му струва само 1 лв за 9 грама олово. Не да го хрантутим за пореден път и цял живот на данъчна издръжка. Едни с костюми скъпарски и тези с раираните. Много станаха за малкото работещи оставащи в страната.
  • 24 Катъров

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "Джамбаза":

    Ако няма цигански манталитет и начин на живот свързан изцяло с членовете на НК ,то няма да има и расизъм. Техните членове с тероризирането на всички останали чрез незачитане на законите човешки, морални и държавни защото не признават държавата сами го предизвикват . Какво се очаква ? Да им се радваме като нищо не плащат защото само те са тарикати ? Безработни всекидневно с бусове отиват и се връщат на работа между села и градове. Къщи на три етажа по две в двор незаконни . Лимузини управлявани от пияни брадати младежи с подарено образование 7ми клас. Нищо като лепенки за плащания по колите. завладяване на центъра на селата и малки градове-територия от глутница малолетни на около 15 години с ножове в джобовете , бръснати странно глави и наболи османлийски бради характерни за радикални ислямисти от цял свят. За това ли е виновен расизма ? Кой дава шофьорски книжки на хора трудно говорещи български и не можещи да пишат и четат правилно ? Колко от тях сте видели в кола на инструктор ? Като няма полиция и закони за тях ще има расизъм и омраза. Гнусни терористи и крадци обучаващи и децата си от малки за такива. Това са българските турчеещи се ислямисти цигани развъждани като избиратели. Любовта към тях няма как да не е по-голяма или равна на тази към всичките партийните дейци крадци и олигарси докарали ни до тук . Трябва да им се изясни ,че в стадото както има мърша така има и рога и зъби. Ще си го получат .
  • 25 И ти си като расизма ама те....

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Джамбаза":

    Айде към Европа бе диййй
  • 26 Запознат

    2 0 Отговор
    Само дето убитият е българин, а убиеца циганин...