Last news in Fakti

3 Октомври, 2021 16:51 16 671 119

18-годишният, прегазил три момичета, е син на бизнесмен

  • катастрофа-
  • стара загора

Младежът има свидетелство за правоуправление на МПС от май т.г. и за изминалия срок вече има няколко нарушения, санкционирани от "Пътна полиция". Едно от тях е за превишена скорост

18-годишният, прегазил три момичета, е син на бизнесмен - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

18-годишният Н.М., който на 1 октомври помете три млади жени в Стара Загора с лекия си автомобил БМВ, е син на известен местен бизнесмен - строителен предприемач. Младежът е задържан, но до момента не е давал обяснение по делото. Същевременно, докато прокуратура и полиция даваха пресконференция по случая, протестиращи нахлуха във фоайето на сградата, в която се помещава държавното обвинение в Стара Загора с искане за крути мерки срещу шофьорите, които правят дрифтове, съобщи dnes.dir.bg.

Тежката катастрофа стана около 23.20 часа в петък, когато 18-годишният Н.М. дрифтирал на кръговото кръстовище при ул. "Христина Морфова" в града на липите. При втората обиколка обаче шофьорът изгубил контрол върху мощната кола и блъснал вървящите по тротоара три млади жени - две на по 23 години и една 27-годишна. Най-тежко пострадалата от тях е в реанимацията на Университетската болница с ампутиран ляв крак, а лекарите се борят да спасят от ампутация и десния.

Виновният шофьор, който все още е ученик, е задържан, обявиха на брифинг в Районната прокуратура. На него присъстваха директорът на полицията в Стара Загора старши комисар Николай Колев, районният прокурор Таня Димитрова и окръжният прокурор Дичо Атанасов.

От думите им стана ясно, че младежът има свидетелство за правоуправление на МПС от май т.г. и за изминалия срок вече има няколко нарушения, санкционирани от "Пътна полиция". Едно от тях е за превишена скорост.

Наредена е експертиза за инцидента от петък, която трябва да покаже с каква скорост се е движело БМВ-то на задържания, когато е блъснал жените. В колата е имало още двама души, които са основни свидетели.

" Работи се по всяка една версия, включително и за дрифтинг. На този етап няма доказателства за т.нар. "дрифтинг". Ако съберем доказателства в тази посока, ще бъде променена квалификацията на извършеното престъпление и делото ще бъде наблюдаване не от Районна, а от Окръжна прокуратура", добави окръжният прокурор Дичо Атанасов.

Във връзка с късното задържане на водача, което предизвика протести в града, обвинител №1 в Стара Загора обясни, че арестът се преценява съобразно събраните доказателства.

"Първите доказателства се събират при извършване на оглед на местопроизшествието, после се прави извод и по постралите. В по-късен етап разбрахме, че има втори пострадал със средна телесна повреда, тази информация можем да я получим само от здравните власти. Една е квалификацията за ПТП с едно пострадало лице, макар и с тежка телесна повреда, по-тежка е наказуемостта когато са пострадали две и повече лица", уточни Атанасов.

"Имахме конкретно затруднение с това да осигурим конкретен защитник, първо трябваше да бъде един, после - друг, трябва да го осигурим, нужно е техническо време да се запознае с материалите", каза още окръжният прокурор.

Днес предстои допълнително да бъдат извършени огледи на самото превозно средство. Разпитани са 10 свидетели. Издирват се нови.

"Ако има някой, който е станал очевидец или е наблюдавал действията на водача и има представа как се е развило произшествието, да се обърне към органите на полицията", апелира чрез медиите окръжният прокурор на Стара Загора.

Относно появилата се информация за забавяне на линейката наблюдаващият прокурор Андреан Сутров отговори: "Знаем по делото,че са пристигнали два екипа на Спешния център, но нямаме информация дали е имало забавяне. Около 23:20 часа е възникнало пътно-транспортното произшествие. Първоначалното обаждането на тел. 112 е от водача на автомобила."

От прокуратурата и полицията в Стара Загора увериха, че не е правен опит за потулване на случая и прикриване на извършителя.

Още снощи майката на най-тежко пострадалата млада жена изрази опасения, че случаят може да бъде прикрит, тъй като извършителят е син на известен в града бизнесмен.

"Няма основания за такива притеснения, тъй като след като е получен сигналът, е извършен оглед на местопроизшествието, образувано е досъдебно производство, което се наблюдава от Районна прокуратура", категоричен бе шефът на МВР-Стара Загора Николай Колев.

Междувременно, докато се провеждаше пресконференцията, протестиращи се събраха пред сградата на прокуратурата и нахлуха във фоайето. Те настояват за взимането на спешни мерки срещу шофьорите, които предизвикват подобни тежки инциденти.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 34 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    95 4 Отговор
    И кво!?
    Тва е смекчаващо вината обстоятелство?🙉🙉🙉

    Коментиран от #39, #99

  • 2 Много карам лек

    83 3 Отговор
    Не разбирам само що толкова много хора не виждат, че колата ги кара тях, а не обратното. Кво остава за дрифт...

    Коментиран от #12

  • 3 родител

    189 6 Отговор
    Някой баща на тези пострадали моми4ета да му изкара белият дроб , за да живее без скруполи бандита !!!!!

    Коментиран от #89, #106

  • 4 Тетюто от Гербаджийската банда ли е?

    131 11 Отговор
    То там всички са възпитани да мачкат и убиват!Няма ли вече Каскетската прокуратура да влезе в коловозите на закона и конституцията?

    Коментиран от #58, #81

  • 5 ТаУмВзе

    174 12 Отговор
    Щом тати е строително бизнесменче на герберастията, условна и така. Щом не му пише именцето е ясно.
  • 6 Гаглей

    153 0 Отговор
    Нямам думи горките момичета. Аз също съм млад шофьор но карам много внимателно и предпазливо. Обаче имам приятели където просто нямам думи. Карат със 100 по малки квартали улици
  • 7 FEFE

    187 1 Отговор
    Съсипа живота на това осакатено момиче тоя жигит! :(
  • 8 Това нафукано "синче"

    102 2 Отговор
    също ще плаща доживот,дори тейко му да го измъкне от "углавна отговорност".Казвам го без грам сарказъм - не ми се ще да съм на негово място!

    Коментиран от #18, #74, #94

  • 9 Тати плаща

    89 13 Отговор
    Гербаджийска история
  • 10 Майна

    147 3 Отговор
    Какво стана със виновният за смъртта на МИЛЕН ЦВЕТКОВ и той беше син на ,,бизнесменка, ..и още стотици ОТГОВОРНО ВЪЗПИТАНИ ОТ ,,БИЗНЕСМЕНИ,, ..БЕЗОТГОВОРНИ СЪЩЕСТВА СЕЯТ ТАКИВА НЕЩА...

    Коментиран от #19, #61

  • 11 Ако някой е видял кво става

    91 0 Отговор
    Да отиде при бащата и ще получи мезонет! Може да е бизнесмен, ама сина му за чеп не става!
  • 12 Раданч Татлъту

    127 0 Отговор

    До коментар #2 от "Много карам лек":

    Дрифти младият отпадък,щото знае ,че тате ша го оправи и нема да лежи в пандиза!😎
  • 13 гадно

    139 2 Отговор
    Поредното самозабравило се синче като убиеца на Милен.
  • 14 Абе,

    113 10 Отговор
    Баща бизнесмен и застъпник на герб... Града е негов и безнаказаност...
  • 15 GGG

    120 0 Отговор
    Повече да не кара кола- доживотно отнемане на книжката!
  • 16 ПОЖЕЛАНИЕ

    113 0 Отговор
    Трепане с дълбоко заравяне .Вси4ко друго ще му е награда !!!!

    Коментиран от #93

  • 17 С лесни

    156 0 Отговор
    пари баща , строителния предприемач му кола му купил да ходи на....... училище ! И да гази хора ! Неговият продукт съсипа живота на три момичета за секунди , направи ги инвалиди завинаги , а едното е между живота и смъртта, съсипа и живота на техните семейства докато са живи този безумник и престъпник ! Че и името му крият ?!
  • 18 Баща му е виновен

    111 0 Отговор

    До коментар #8 от "Това нафукано "синче"":

    Командва сто работника и ги преценява! А собствения си син не може да вкара в пътя!
  • 19 Раданч Татлъту

    62 4 Отговор

    До коментар #10 от "Майна":

    Ами Гешев е виновен,че милиционерите люпят семки ....,а съдът на Лозанч Пънов не иска да съди!🤡👹👍
  • 20 сила

    114 2 Отговор
    НЯМА БИЗНЕСМЕНИ У НАС,ИМА ЧОРБАДЖИИ....
  • 21 Тупан

    100 0 Отговор
    Око за око, крак за крак....без два крака трудно ще дрифти питекантропът-мърш@

    Коментиран от #80

  • 22 99990

    82 0 Отговор
    Бащите на момичетата да грабват Щилките и да почват да режат наред...
  • 23 Както се полага

    59 0 Отговор
    Появи лв АЕ извън ареста два метра под земята барабар с тези които са го възпитавали
  • 24 Фаро

    86 1 Отговор
    Случайни хора в България няма.Само обикновените граждани спазващи законите са случайни в тая зомбирала държава

    Коментиран от #41

  • 25 Златкокюлчо Чекмеджийски от гр. Банкя

    55 4 Отговор
    Горкият чорбаджи ски син как е пострадал....едта добра дума няма за него из Интернет! Татко да приготви по милион доброволно и това е. Миналото и станалото не може да се върне.
  • 26 JAPCARS4EVER

    83 0 Отговор
    На този етап няма доказателства за дрифт щото тати е предприемач,ако не беше вече да са му пръснали хлката
  • 27 Как се казва

    78 0 Отговор
    Така нареченият бизнесмен
  • 28 Нямам Срам

    76 1 Отговор
    Трябва книжка на 21 години да се вади плюс 2 години стаж с някои от родителите да кара . До 25 годишна възраст кола до 90 коня на всяка следваща 20 коня отгоре ...
  • 29 Уса

    77 1 Отговор
    най-големите селяндури и престъпници в България въртят бизнеси и лижат нечии политически задници.Същите копират западните човешки отпадъци а не истинските западни закони и култура

    Коментиран от #79

  • 30 Манивел Манов

    6 46 Отговор
    Радев е виновен!

    Коментиран от #87

  • 31 Браво Гешев

    98 2 Отговор
    Значи основните свидетели не са тези, които са били до момичетата и са стояли с тях 40 минути докато се наканят да дойдат от "спешната" помощ, а приятелите на дрифтерчето, другото интересно е, че убиеца не е бил задържан веднага защото знаели само за един тежко пострадал, видите ли трябвало да бъдат двама...егати каскетатурата, егати и чудото. Сигурен съм, че извършителя вече си е в вкъщи с обещание от прокурора да не го закачат.

    Коментиран от #96

  • 32 21 век !

    46 1 Отговор
    Камерите в градовете са мираж, но за сметка на това, черешови топчета и патрЕотари, колкото искаш !
  • 33 Хей

    71 2 Отговор
    Защо на 18 г в България се дава книжка? Те са недорасли, самовлюбени хлапета.Да се промени правилника както е в другите страни.Само убийци по пътищата.

    Коментиран от #113

  • 34 В е л и к и я

    92 0 Отговор
    Къв дрифт е тръгнал да прави тоя дрисльо с книжка на три месеца , взимайте му книжката доживот .. 1 милион обезщетение и някоя друга година в пандиза ...и пак е малко ..!

    Коментиран от #92

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 сноу

    25 0 Отговор
    Ей сега вече лично ще те намеря и много ще търсиш как да се спасиш
  • 37 Хорейшио

    80 6 Отговор
    Бизнесменчето е част от гербаджийската строителна мафия в Ст. Загора, които застроиха парк Бидечка и още много места, които докопат. Никак не е случайно, че синчето беше задържан едва днес, когато се разшумя около случая, по скоро да го предпазят от заслужено ли чуване, отколкото за нуждите на някакво следствие.

    Коментиран от #62

  • 38 Бе ем ве та

    40 1 Отговор
    Карат най големите малоумници и селяци и се мислят за безсмъртни .
  • 39 неее

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Раданч Татлъту":

    Тъкмо обратното.
  • 40 asda

    54 0 Отговор
    Забранете на тия 18 годишни ланари да карат бмв и коли над 100 коня иначе не се знае колко жертви още ще има

    Коментиран от #47

  • 41 @...

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Фаро":

    Някои не сме.
  • 42 Дано

    55 0 Отговор
    читав адвокат , евентуално благотворително помогне , този потенциален убиец , направил три момичета инвалиди и причинил такава мъка на близките им , да се заеме с нещата по неуписуемата трагедия , причинил въпросния син ! Максимална присъда и снимката му по пътищата из цяла България !
  • 43 България

    71 0 Отговор
    Бог да пази България! Идва най смотаното поколение в историята и.

    Коментиран от #50

  • 44 фртр

    48 0 Отговор
    Сега ще изкарат момичетата виновни- те сами се блъснали в колата. Едното от момичетата било със счупени шийни прешлени.
  • 45 Такъв един

    46 0 Отговор
    утрепа Милен Цветков.
  • 46 адът България

    57 3 Отговор
    Естествено, че има "потулване" - селските полисмени незабавно са замели следите, по думите на външни експерти, а както виждате не съобщават името на това вредно govno, защото предстоят избори, а бащата е виден гербераст!
  • 47 pbdan

    33 1 Отговор

    До коментар #40 от "asda":

    Отдавна пиша по форумите какво ни очаква с навлизането на елколите. Представете си такова шофьорче с Тесла ускоряваща за 2-3с. до 100км/ч.

    Коментиран от #49, #60

  • 48 Ееееех

    55 1 Отговор
    Така е, когато няма държава! Защо родителите купуват на децата си такива коли? На запад, децата си купуват САМИ и си купуват малки слаби коли, защото за такива имат пари! А и застраховките са по-скъпи за лица под 23 години! Трябва да се вземат мерки, но държавата спи!
  • 49 Еееех

    43 2 Отговор

    До коментар #47 от "pbdan":

    Колата не е виновна, а матряла в главата го няма!

    Коментиран от #54

  • 50 Еееех

    36 0 Отговор

    До коментар #43 от "България":

    Така е. Поколението на несвършващия преход!
  • 51 Б Б П П

    34 1 Отговор
    Този затвор няма и да помирише.
  • 52 Крушка

    45 1 Отговор
    Какъв да е? Децата на крадците стават убийци, така е в природата.
  • 53 дявола

    49 0 Отговор
    Какво значение на кой е син трябва, много сурови наказания за такива пишлемета той не може да си върже обувките те кола му дали за такива 20г затвор книжката му се взима до живот. Този баща какво ще обясни когато се срещне със родители на момичетата?

    Коментиран от #90

  • 54 pbdan

    26 0 Отговор

    До коментар #49 от "Еееех":

    Колата е БМВ и се ускорява за10с. до 100км/ч като двигателя издава силен звук. Теслата безшумно се ускорява за 3с. И двете за със задно предаване и са подходящи за дрифтъри. Досега коли с такива параметри са Ферари - скъпа и рядко срещана у нас. Представете си млад шофьор на 18г. с Ламборжини или Майбах да дрифти.

    Коментиран от #57

  • 55 Bmw

    4 34 Отговор
    Слабо му е било бмв то.Трябва да е 300+ коня ,че да дрифти хубаво,колкото до момичетата не са имали късмет.Случват се инциденти.Същото като с милен цветков, стават злополуки.
  • 56 535д чипосано

    3 34 Отговор
    Ако не беше бмв , хич нямаше да го споменавате.Явно всеки мечтае за бмв ,дори журналистите.Поне да кажат модела и годината.
  • 57 Еееех

    15 1 Отговор

    До коментар #54 от "pbdan":

    Да де, това ти показва, че и със слаба кола, ти дава същия ефект като няма матрял в главата!
  • 58 Не комунист е

    2 10 Отговор

    До коментар #4 от "Тетюто от Гербаджийската банда ли е?":

    Същия като теб е.
  • 59 дявола

    34 0 Отговор
    Закона за ново взелите книжки трябва да е по-суров.Примерно да не карат във тъмната част от денонощието поне 2г,да кара със придружител поне 1г,да не кара кола над 75 конски сили или двигател до 1.2 кубика поне 2г за да може да добие някакъв стаж и да се изгради като шофьор иначе са си потенциални убийци
  • 60 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    8 1 Отговор

    До коментар #47 от "pbdan":

    На всичко отгоре ЕЛ.колите са безшумни.....Не въведете ли Шахмата задължителен предмет в училищата никога няма да се отървете от -Прозззтащината!
  • 61 Бмв

    3 46 Отговор

    До коментар #10 от "Майна":

    Какво искаш да стане.Те му взеха акъла на тва момче,1г го размотават.Случило се голяма работа.А и господ е решил , че милен не става и си го прибрал.И той не беше цвете за мирисане.

    Коментиран от #85

  • 62 любител

    29 3 Отговор

    До коментар #37 от "Хорейшио":

    ами пак гласувайте за герб та да загробят цялата държава. защото те са недосегаеми да крадът уби--т и главния каскет да ги пази.
  • 63 коцев

    53 1 Отговор
    Пореден опит за прикриване и потулване на случая от старозагорската полиция и прокуратура. Бащата на извършителя е известен строителен предприемач, участник вняколко строителни дружества, поддържащ топли отношения с кмета на града продал на много изгодни цени жилища на полицейски служители от дирекцията и от районните управления в града.Редовите полицаи в Стара Загора не извършват контрол за грубите нарушения по ЗдВП, те гледат даси изпълнят нормата въведена от един службогонец който ръководи униформения състав от областта. Служителите от "Пътен контрол" са демотивирани от Началника на групата Манев който по лични симпатии ,чрез телефонни обаждания до тях прикрива нарушения извършени от негови приятели , който после му се отблагодаряват подобаващо.Офицерския или сега наричан "инспекторски" състав въобщене се занимава с пътен контрол, офицерите който са определенида бъдат на смени с контролиращите служители въобще не излизат за контрол на пътя само попълват ежедневните ведомости и тръгват по лични задачи или по такива на началника им. Димитър Манев уреди сина сди да бъде назначен за офицер в полицията , занимава се само със своите лични дела, отглежда около 30 декара череши, получава си субсидиите и полицейската служба кара самоза осигурителен стаж.Това е положението в "Пътен контрол" Стара Загора .

    Коментиран от #66

  • 64 Събуди се

    34 0 Отговор
    Подкупните служители на КАТ и Темида са основната причина такива хашлаци като този мамин син да си позволяват такива опасни произволи. Тези малки престъпници знаят, че парите и връзките на тати ще го измъкнат, най-много след няколко месеца. Затова, братя българи, трябва като братята цигани - всички на протест докато се вземе справедливо решение при такива престъпления.
  • 65 Ааааа

    17 2 Отговор
    Щом е син на би......н да бъде награден от ГЕЙШЕВ по препоръка на ГРОБ както и убиеца на М Цветков
  • 66 Къде е

    28 0 Отговор

    До коментар #63 от "коцев":

    Разпад на държавността не само в Стара Загора. Но това, което казвате е страшно. Дали ще има някой да се сезира. Де го Рашков ?
  • 67 Гааааа....ГАААААААА...

    11 0 Отговор
    Бих ГО ИСПЪНАЛ. НАДАРЕН САМ.
  • 68 Стига!

    23 0 Отговор
    Пишете имената!
  • 69 Шофьора- келеш

    15 3 Отговор
    Не съм притеснявайте тати ще плати . Обещавам следващият път да съм по-голям гъзар
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 от ората на резилдента

    2 12 Отговор
    е таткото
  • 72 Емил Йоргов

    28 1 Отговор
    Щом е син на бизнесмен, наказанието ще е малко и младежа отново ще гази жена по третоара,ако е обикновен човек до сега да е в затвора,Жалко за осакатената жена за цял живот да съжалава че този ден е минала по тоя третоар.
  • 73 човек от народа

    25 0 Отговор
    видиш ли бмв бягай надалече ! или е потрошено, или водачът е потрошен в мозъка !
  • 74 Зависи от морала на лекето

    13 1 Отговор

    До коментар #8 от "Това нафукано "синче"":

    Може да няма капка съжаление. Да е перде наркоманско. Ще го пратят да учи в САЩ и там ще си живее животеца-партита, гаджета, барове... Освен ако няма съвест някаква и не плати по 5 млн Евро на трите пострадали и да прислуга н анай-тежко пострадало то момиче доживот. Това е то.

    Коментиран от #82

  • 75 Пловдив

    29 0 Отговор
    Браво на хората, които са нахлули! Жалко, че не са докопали л..айнцето да го побият на кол!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Боклук

    5 0 Отговор
    Щж ме триеш бе боклук.
  • 78 Мемфис

    13 0 Отговор
    Няма опасност за прикриване на престъплението! Близките да не се тревожат, вижте какво стана субиеца на М Цветков и….бъдете спокойни!
  • 79 Бай Шили

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "Уса":

    90hp са много.
  • 80 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Тупан":

    И ръцете и тях .
  • 81 ДУПИ И ГАЩИ СА С КМЕТА НА

    13 0 Отговор

    До коментар #4 от "Тетюто от Гербаджийската банда ли е?":

    ГРАДА А ТОЙ Е..........ГРОБАДЖИЯ.....

    Коментиран от #86

  • 82 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 1 Отговор

    До коментар #74 от "Зависи от морала на лекето":

    Забравихте ли -Ставийски.....За действията на младежа са виновни родителите му!когато ви питах ,мислили ли сте върху Ангел ХРанител и що е то???Може ли да го дефинирате...Никой не отговори......До 33г възраст е простено на всеки да прави нарушения,а след тази възраст е простим само обир на банка!!!
  • 83 Никакво правосъдие няма

    14 0 Отговор
    Идеята за това дали си много виновен или невинен го определят финансовите възможности
  • 84 Ender

    12 1 Отговор
    Държавата, Радев, Рачков, нещо няма ли да направят, нали са големи радетели, да се види и уволни човекът който е пуснал този престъпник да си ходи, или то е синче на наш човек....Докато има толерантност за тези пътни убиици ще сме си държава от третия свят!!!! То в центъра на София е така 30 години и на властите хич не им пука, слепи ли са, тъпи ли са всички!?!?!?!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Гост

    17 0 Отговор
    Бащата да плати за протези и после цял живот да дава пари на , посдрадалите . А синчето без книжка до живот , и поне 30 години затвор . И всички даьае молим да спасят кракът на момичето . И по едно проклятие за семейството на шофьорчето.
  • 89 Хайл

    20 0 Отговор

    До коментар #3 от "родител":

    Трепането му е малко на тоя келеш
  • 90 Хайл

    19 0 Отговор

    До коментар #53 от "дявола":

    Нищо няма да обясни-това са БЕЗОЧЛИВИ ИДИВИДИ,щом има пари е недосегаем ли? То и оня дето го думнаха на стадиона също е имал пари...само така трябва да се действа-зъб за чене,око за две иначе няма оправия...съда да чакаш е изгубена работа...келеша наркоман дето уби милен цветков и той ще си плати да не го осъдят...
  • 91 tato

    16 0 Отговор
    Щом е син на бизнесмен, значи нещата ще са като онзи на който майка мъ беше бизнесменка и уби Милен Цветков
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 един от многото

    13 1 Отговор

    До коментар #16 от "ПОЖЕЛАНИЕ":

    Грешка е дълбокото заравяне. По плитко заравяне , че като се сетиш , бързо да го разровиш и пак да можеш да го трепеш!
  • 94 Руснак

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "Това нафукано "синче"":

    Тва помярче сега ще разбире какво е живота.
  • 95 бон соарее

    10 0 Отговор
    щом някой си позволява да кара така е ясно че има здрав гръб
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Точка

    14 0 Отговор
    Абсурдистан. Тия са паразити и консуматори в нашия живот. За борба с паразити е задължително унищожаване до крак със всички методи на съвремието ни.
  • 98 хак да ви е

    5 4 Отговор
    Гласувайте пак за ПП Герб и лицето БМБ
  • 99 Алфа Вълкът

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Раданч Татлъту":

    Смекчаващото вината обстоятелства е, че имаме алкохолик за министър на вътрешните работи и на никой не му пука от служебния кабинет!
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Б. Г.

    8 0 Отговор
    Ние си пишем тук, а онези безскрупулни "политици" си правят каквото искат. С коментари за съжаление няма да премахнем тези вируси на обществото.Само извънземни могат да ни спасят.Предприемача сега може да плаща, за да избегне наказание за неправилно възпитаното си нищожество, но парите не могат да върнат невъзвратимите поражения върху жертвите.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Хйкгд

    4 0 Отговор
    Ей, тикви. Колко действия по разследването извършихте от първи октомври до сега, че му трябвало технологично време на адвоката за запознаване с материалите? Един оглед, и десетина разпита, а може и по-малко. Една назначена експертиза, която я няма в делото още и толкоз. Айде, ако е имало камери, може да сте изискали и записите, на които ще правите експертиза, ама и нея я няма. Демек трябват на човек три-четири часа да се запознае с материалите. Вашите деца, ако блъснат така?
  • 104 д р Щросмайер

    7 0 Отговор
    Ех, ако беше някой лекар прокуратурата щеше да даде името му, адреса му, децата му, журналисти щяха да питат и съседите му колко е лош. Ама нали е бандит, син на доволен бизнесмен, само инициали.
  • 105 коптор

    5 0 Отговор
    Тая напаст от малоумници е във всеки град и село!Изключително строги закони трябва за това безумие и да се прилагат!
  • 106 наму

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "родител":

    На тоя да ,ама те са навсякъде тия малоумни и нагли твари !
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 катър

    5 0 Отговор
    Комплексите требе да се избиват бе хора!Колкото по комплексиран си токова по голяма нужда от изява имаш.Ставаш или политик или дрифтинг маниак ,абе ставаш ла-но!
  • 109 Мишо Стюбела

    7 0 Отговор
    Никола Михайлов Михайлов, син на Михаил Иванов Михайлов, по-известен като Мишо Стюбела, е момчето, което е причинило инцидентът с трите момичета.
  • 110 Михаил Михайлов

    7 0 Отговор
    Михаил Михайлов, по-изве“В социалните мрежи се появи информацията, която не беше потвърдена на брифинга, че става въпрос за Никола Михайлов, който е син на Михаил Михайлов, по-известен като Мишо Стюбела. Бащата е стар приятел на Живко Тодоров по казуса със застрояването на парк Бедечка. Той е управител и/или едноличен собственик на Стубел М, Загорастрой, Шаула, Акраб (Арт комплекс). Според потребители на Facebook причината тази информация да не се споделя е заради тесните връзки на Михаил и съдружника му Георги Стаматов (син на Иван Стаматов), с ПП ГЕРБ.“стен като Мишо Стюбела
  • 111 яс съм винетО

    0 0 Отговор
    е как ще ми аристовате хелекторато ве!
  • 112 мда

    0 0 Отговор
    Какъв дрифтинг, тоя бил нашмъркан и не можал да уцели пътя. Социопати с коли, които убиват хора, стана вече масово май.
  • 113 грусно

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "Хей":

    И аз съм съгласна, грам мозък нямат повечето, има деца, които може да им гласува доверие и на 18, но монзинството вече са с изключително нисък интелектуален капацитет за съжаление, а нахални и безочливи.
    Всеки един може да бъде на мястото на жертвата, защото тук няма вина , който ходи по тротоар, така, че трябва да се вземат много по-сериозни мерки за такива шофьори, които газят по този начин, още повече употребили нещо. Задължително затвор, никакви условни присъди.
  • 114 гост

    1 0 Отговор
    Те не го потулват, разпитали са 10 свидетеля, но нямат сведения за дрифтиг?!? Сега ще му пуснат едно дело, ще излезе, че поради неопитност е изпуснал от контрол колата при 50км/ч и при опита да възвърне контрол над возилото се е качил на тротоара. Ще му сложат една глоба, отнемане на книжка за 2г. и това е. А сакатите момичета? Хора, това в чужбина се наказва с огромни санкции, при смъртен случай се налагат и доживотни присъди на такива състезатели. Кога и у нас? Колко хора са осакатени, убити и унижени от корумпираните съдии?
  • 115 8393

    0 0 Отговор
    Името И Фамилия На Това Нещо ?
  • 116 Ерих Фон Клинкерхофен

    1 0 Отговор
    Кротки и богобоязливи - нормални мъже съм виждал като влязат в БМВ и озверяват. БМВ е само за музеен експонат!
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Баце

    1 0 Отговор
    Сигурно бащата е спонсор на някоя партия и за да е ,,всичко в мъгла , явнао е поддръжник на Рашков ако беше гербаджия досега да са го разпънати на кръст медиите. Жалко за прекъснатото бъдеще на момичето.Но за това ще плащат 1-во или 2-рото поколение на извършителя За бащата ,,нахранила се въшката па излезла на челото и се избсрала,, Бе човече защо не го накара да работи ами му купи кола
  • 119 то бива, бива, ама чак до там

    0 0 Отговор
    Нямам обяснение - откакво се страхуват управляващите, че не въведат някакви наистина строги мерки, за предотвратяване на тези убийства по пътищата.
    Нямам обяснение - защо родители с пари купуват мощни возила на почти непълнолетните си деца, помагат им да станат убийци, и да съсипват живота на толкова много хора.
    Нямам обяснение - защо инструкторите подценяват онези обучителни часове, по времето на които, лудите глави трябва да бъдат научени, че не е важно само да можеш да шофираш. Важното е да се съобразяваш с правилата и с другите участници в движението.
    Нямам обяснение - защо съществува написано правило сред полицаите да не спират мощни коли, макар, че видимо водачите са в нарушене.
    Нямам обяснение - защо търпим наглостта на новоизлюпени
    шофьорчета - мамини лигльовци, и не започнем безмилостна война с тях, защото ми писна да убиват невинни хора и да пречат на нормалното ни пътуване.