Last news in Fakti

5 Октомври, 2021 11:12 4 338 4

Криминалист с разкрития за двойното убийство в Благоевград

  • криминалист-
  • разкрития-
  • двойното убийство -
  • благоевград

Със сигурност става дума за психологически проблем, който е тлеел от дълго време, казва Иван Савов 

Криминалист с разкрития за двойното убийство в Благоевград  - 1
Снимка: БНТ

Двойно убийство разтърси Благоевград вчера. Син уби двамата си родители, след което подпали апартамента, в който живеят, за да прикрие следите си. Какви са причините за тази трагедия - темата в "Денят започва" коментира криминалистът Иван Савов.

Този конкретен случай се разплита относително лесно от гледна точка на обстоятелствата, че имаме заподозрян от самото начало, обясни Савов.

Според него, действията на заподозрения се изразяват в стихийност.

Извършителят в подобна ситуация планира да извърши деянието, но не планира как.
Със сигурност тук има психологически проблем, който е тлеел доста дълго време, смята Савов.

По думите му, ако родителите са установили някаква девиация в поведението на сина си, е било възможно в някакъв по-ранен етап да се предизвика някакво лечение или посещение при психолог.

Да не говорим, че има и сезонност на тези деяния - най-често ранна есен и късна пролет се случват, както и самоубийствата, подчерта криминалистът.

Предполагам, че умисълът ще бъде доказан безспорно, така че не вярвам, че лицето ще се отърве от наказание, допълни Савов.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Комшиите

    8 1 Отговор
    му вече го разкриха това "разкритие" !
  • 2 Гост

    4 3 Отговор
    Стига глупости! Ако е имал психологически проблем ще прикрива ли следите си!? Знаел е какво прави!
  • 3 Роза

    2 1 Отговор
    Ако се докаже чрез психиатрична експертиза,че в момента на извършване на убийството е знаел какво върши и е можел да ръководи постъпките си,съдът ще го осъди,независимо от това,че има психични проблеми.
  • 4 Катеричка Рунтавелка

    2 2 Отговор
    Стероидите ,химията анаболи и тем подобни химии не прощават на никого. Мозъка му естанал на плескавица изчаткал е и ги е оправил . Поздрави