Last news in Fakti

8 Октомври, 2021 21:20 17 629 31

Собственикът на "изпуснатото" от паяк Аudi е тип от кримиконтингента, нямал книжка от 6 месеца

  • ауди-
  • паяк

Собственик на луксозния автомобил е небезизвестният пловдивски наркодилър Хамди Осман Карагерен, по паспорт Стойков

Собственикът на "изпуснатото" от паяк Аudi е тип от кримиконтингента, нямал книжка от 6 месеца - 1

Луксозно ауди, повредено от паяк на Общинска охрана в Пловдив, преди два дни влезе в новинарските емисии. Автомобилът бил спрян в кръстовището на улиците "Янко Сакъзов" и "Елиезер Калев". Тъй като колата била в зоната на кръстовището, от Общинска охрана предприели действия по рептрирането ѝ. При операцията обаче паякът "изпуснал" автомобила и го повредил, съобщава trafficnews.bg.

Според собственика, който пред журналисти е заявил "че това не е кола за 5 000 лева и е поискал протокол за инцидента", са счупени: преден мост калник е смачкан, а дали има други поражения - трябва да се направи технически преглед, обясни пред камера собственикът на колата.

От "Общинска охрана" поднесоха извинения на собственика на и обещаха по най- бързия начин да го компенсират.

Чий обаче е лъскавият автомобил? Мъжът, който пред репортери се представя за собственик на аудито е небезизвестният пловдивски наркодилър Хамди Осман Карагерен, по паспорт Стойков.

През 2017 година Шарения бе арестуван, след като се появил пиян с голям нож пред полицията в Асеновград и започнал да заплашва дежурните полицаи. Получил предупреждение да остави хладното оръжие, но вместо да изпълни разпореждането, той побягнал. Полицейски патрул тръгнал след него и след кратко преследване из града, униформените настигнали беглеца. Стойков оказал съпротива и се наложило полицаите да използват физическа сила, за да го обезоръжат и да му сложат белезниците. Тъй като се държал изключително неадекватно, Шарения бил отведен в Центъра за психично здраве, къде получил солидна доза успокоителни. Той бе осъден на 8 месеца затвор.

Парадоксите в конкретния случай са два - единият е , че въпреки че няма източник на доходи, които да оправдават притежанието на автомобил на 100 000 евро, Шарения очевидно има такъв. И вторият е, че преди 6 месеца книжката му е отнета за шофиране при употреба на алкохол. И наред с извиненията, които държавните институции поднасят /съвсем резонно, разбира се/, други държавни служби / като полицията и НАП/ би трябвало да се заинтересуват от произхода на парите на Стойков.

43- годишният бандит, който започва кариерата си в легендарния Клуб 777, има няколко присъди за разпространение на наркотици. Последно той излежа 6- годишна присъда, след като бе заловен на Асеновградско шосе с 50 грама кокаин. Шарения бе задържан с ортака си Мюмюн Мюмюн- Мечката. Двамата се признаха за виновни и сключиха споразумение с прокуратурата. Разработката срещу старите познайници на полицията Шарения и Мечката стартира през месец юли 2010 г. Нарко ченгетата попаднали на информация, че двамата се занимават с разпространение на амфетамин, екстази, хероин и кокаин на територията на Пловдив, Хасково, София. Стойков излезе през 2016 година от затвора.

В ъндърграунда Хамди е познат с прякора Шарения заради големия брой татуировки, които покриват тялото му.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 24 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    97 6 Отговор
    Какшо значение има !? Утре ще изпуснат моя Опел и после ще трябва 1 година да работя да си позволя семейна кола

    Коментиран от #3, #24

  • 2 Боли ме само к

    78 9 Отговор
    Ако ще да е на Чикатило Аудито, пак ще плащате.
  • 3 Сър

    19 80 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    По-добре да ходиш пеш ти и цялото ти семейство отколкото да се влачите с Опел масларник

    Коментиран от #26

  • 4 гост

    64 3 Отговор
    Е какво са се споразумели с прокуратурата, обещали са че повече няма да правят така?
  • 5 Миризлив пор

    66 12 Отговор
    Собственикът е ясен, това означава ли, че колата не е изтървана и счупена или някой се опитва да изкара виновен собственика и да се измъкне?
  • 6 Анонимен

    55 9 Отговор
    Каква значение има на кого е или има разлика когато некадърниците причиняват щети.
  • 7 мвр сервиз

    41 6 Отговор
    Ами да прегледат колата за установяване на пораженията и кой знае, какви пликчета и хапчета,е изскочат, като проблем и айде рома пак в панделата
  • 8 мечо

    4 33 Отговор
    тес полицаи само гледат да се заияждат сас тебе преди години ми напр авиха проблем че сам сас друк номер на колата по полиций ме водиха актове едвам се утарвах отогава кварталния ми е приятел
  • 9 Венцислав Загоров

    13 3 Отговор
    Аз съм по известен от тоя...Всички в Пловдив знаят къв материал имам...
  • 10 Демокрад

    57 2 Отговор
    Абе нали се сещате че шарения паркира къде му дойде сгода. Не обикаля по 2 пъти да търси място Малко го е изпуснал паяка а е трябвало с валяка да минат!!!
  • 11 Какъвто и да е

    28 28 Отговор
    Ощетяването на автомобила няма връзка с личността на притежателя, неговата професия, наклонности и досиета. Статията оправдава постъпката на паяците. А това е гнусно.
  • 12 Хаха

    54 3 Отговор
    Вие какво си помислихте ,че е на някой професор от БАН ли.Я една проверка на всички такива автомобили....да видите колко изненадани ще останете

    Коментиран от #13, #16

  • 13 NikNay

    7 33 Отговор

    До коментар #12 от "Хаха":

    Това твоето е завист и дребна злобичка че ти не си притежател на един такъв автомобил .....

    Коментиран от #14

  • 14 Георги

    47 3 Отговор

    До коментар #13 от "NikNay":

    Напротив, това е реалността. Поне половината от притежателите на такива автомобили няма да могат да си докажат произхода на парите. Почти всеки от нас познава такива.
  • 15 Селяк

    38 4 Отговор
    Е то беше ясно от самото начало! Такива коли не ги карат такива като Иванчо работещи за средна заплатка в кол центъра от 9 до 6ч! Не стига, че е без книжка, ами иска и обещетение! Е как такъв човек, криминално проявен, лежал в затвора, задържан многократно от полицията - кара Ауди за 100хил лв?! Само в България, не да ми говорите че САЩ била държавата на неограничените възможности!! Дрън дрън!
  • 16 ВикиЛексъсВарна

    26 8 Отговор

    До коментар #12 от "Хаха":

    Явно си живееш в измисления свят и в 90-те! Отдавна и лекари и ректори от университетите в големите градове имат такива коли и не всички купени с честни пари - дори и те! В днешно време всички са далавераджии с такива коли.

    Коментиран от #22

  • 17 Механик

    25 7 Отговор
    Чакай,чакай!
    Не сравнявйте дюлите с краставици!
    Дали собственикът е бандит, си има служби, дето да се занимават.
    Вие от паркинги и намквоси, съсипахте ли аудито? Съсипахте го.
    Има ли значение, чие е това ауди, след като сте го пльоснали на асфалта от 5 метра височина?
    Акособственикът го е придобил по незаконен начин, значи АУДИТО- скъпото ауди е собственост на ДЪРАЖАВАТА.
    Значи вие, УМИШЛЕНО сте похабили държавна собственост, неудачници такива! Затвор за вас и 10-торно изплащане на щетите.
  • 18 Правилна поредица

    16 0 Отговор
    Ремонт Конфискация Търг
  • 19 Студопор

    17 4 Отговор
    Б@си негодно написаната статия! Остави правописните грешки и изпуснатите букви, ами и структурирането на текста е като от осмокласник с умствени отклонения. Емигрираха ли вече свестните журналисти, новите ли са все по-неграмотни, ама положението става по-зле с всеки изминал ден.

    МАРИО!!
  • 20 Мюмюн

    12 1 Отговор
    Парво да пудчертая-тоз Мюмюн Мюмюн ни сам ас! Дибелу пудчертавам! Ас сам ут максуда варна и тоз ни гу пузнавам, какту и онзи-шарения ли е, пастрия ли е. Тез мис.ки.ни. ни са ут нашиа джинс. Кой ги знай кви пат.ка.ни. са и хич ни удубрявам ко са прайли. Мога само да кажа:случилото се с този субект-Шарения, си е карма! Край!😉
  • 21 Сатъра на Хана

    23 1 Отговор
    ПРИ СОЦИАЛИЗМА, ТОЯ ТИП ЩЕШЕ 20 години ДА ПРОБИВА ДУПКИ ЗА ПИРОНИ НА ЛОПАТИТЕ ПРОИЗВЕЖДАНИ ОТ ЗАТВОРНИЧЕСКИ КОМБИНАТ " НОВ ЖИВОТ" ....
    ......
  • 22 Извинявай

    7 0 Отговор

    До коментар #16 от "ВикиЛексъсВарна":

    Писах ти погрешка минус, но си прав и те подкрепям.
  • 23 Факт

    16 0 Отговор
    Тоя е пълно куку. Даже другите помаци от Долно Воден ги е страх от него и го избягват.
  • 24 ПКП

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Оди пеш , бе. Оди пеш.
  • 25 Не ме учудва

    22 1 Отговор
    То в България такива коли карат наркопласьори, сводници, зърнари или деца и гаджета на ддс-ари

    Коментиран от #29

  • 26 Display

    9 0 Отговор

    До коментар #3 от "Сър":

    Ми като ти счупят краката от общината/без да искат/,с какво ще ходиш бе пич ??????????
  • 27 Иван

    8 0 Отговор
    Това някакъв филм ли е , а действителността в Бг. Правосъдие нула наркоразпространители криминално проявени всички се знаят от полицията ама едно ГОЛЯМО НИЩО корупция Абе нормални неща демократични
  • 28 Гост

    3 0 Отговор
    Еми иде да чупят и рушат наред а едното с другото нямат нищо общо
  • 29 Просветен илюминат

    6 0 Отговор

    До коментар #25 от "Не ме учудва":

    И всички са навързани като свински черва.
    За това обаче българския гражданин е длъжен да си плаща данъците и полицаите вместо да са в помощ на него,те са на страната на такива като тях,защото келепира е важен,а с тези заплати един полицай как да живее?
    Допълнителните доходи са сладки.
    Между другото полицаите има определени номера на автомобили и по време на дежурство те не ги спират,а шефовете получават добри пари на месец за това.Говори се за 5 цифрени суми.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 ДС БГ

    0 0 Отговор
    Не го закачайте, наше момче е. Редовно ни носи инфо за аверите си и ни прави услуги.