Last news in Fakti

26 Ноември, 2021 05:50 4 353 4

Убийството на младата жена в столицата било заради ревност

Задържан е 28-годишен криминално проявен

Убийството на младата жена в столицата било заради ревност - 1
Снимка: БНТ

Мотивът за убийството на 21-годишната жена вчера в столицата е ревност, твърдят източници на "По света и у нас".

Тялото бе открито в изоставена сграда в столичния квартал "Слатина". Има задържан за тежкото престъпление

Мястото, където е намерено тялото, изглежда съвсем пусто, а сградата изоставена. Часове наред криминалисти правиха огледи, а районът беше отцепен.

По неофициална информация младата жена най-вероятно е била убита от приятеля си, който е задържан.

Около 14:30 ч. на тел. 112 е получен сигналът. По неофициална информация мъжки глас съобщил за пребита жена в помещение в района на Гара "Разпределителна" в кв. "Слатина". Пристигналите на място екипи на полицията и Спешна помощ само констатирали смъртта на младата жена.

По-късно заподозреният за убийството е бил задържан. Той е на 28 години, с криминални регистрации. По случая е образувано досъдебно производство под ръководството на Софийска градска прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 AmuleT

    15 1 Отговор
    До като такива като този и други криминално проявени се разхождат на свобота така ще е.Ако имаше закон за тези престъпления дали някой щеше да смее като знае,че го чакат години на топло? Щеше ама друг път.За такива рецивидисти-агресори-психично болни индивиди не хора трябва само затвор,затворени за да не пречат на обществото и да няма изкупителни жертви.Да отиват на кариери да чyкат с кирките камъни и як физически труд,защото в затвора е хотел.Дават се моб.телефони имат ТВ и интернет и се сещайте от къде и как.КОЙ е виновен за този хаос и бездействие-некадърното управление години наред и поДставените лица(шуробаджанащината) но високите етажи.Пожелавам на убиеца от вътре-навън да го изядът паразитите
  • 3 Kremena

    1 0 Отговор
    Трябва да се върне смъртното наказание. Зърното трябва да се отсее от плявата.
  • 4 Kremena

    1 1 Отговор
    Трябва да се върне смъртното наказание. Зърното трябва да се отсее от плявата. Трябва да се учим на морални ценности, а не да гледаме турски сериали и action филми пълни снасилие и убийства.