Last news in Fakti

16 Април, 2013 10:17 1 517 0

Избягал от затвора се представя за брат си

  • затворник-
  • избягал

 

Вчера, около 14.30ч. в село Златна нива при извършване проверка е установен мъж, който не представил документ за самоличност и се представил с имената на свой близък, съобщиха от полицията в Шумен.

След като била установена самоличността му станало ясно, че се е представял с имената на брат си, а самият той е обявен за общодържавно издирване.

След справка станало ясно, че 31-годишният мъж от гр. Варна изтърпява четиригодишно наказание “лишаване от свобода” за кражба. След прекъсване на наказанието мъжът е трябвало да се завърне във варненския затвор на 18-ти февруари.

Задържан е  в полицейското управление в гр. Нови пазар, след което е предаден на ОЗ ”Охрана” гр. Шумен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА