5 Юли, 2022 16:19 2 931 10

17 г. затвор за убийството на жена в "Слънчев бряг"

  • слънчев бряг-
  • затвор-
  • убийство

През май 2020 г. бивш авиоинженер уби съпругата си, като я намушка многократно с нож

17 г. затвор за убийството на жена в "Слънчев бряг" - 1
Снимка: Shutterstock

17 години затвор получи мъжа, убил по жесток начин съпругата си през май 2020 г. в "Слънчев бряг". Подсъдимият трябва да изтърпи наказанието при първоначален „строг режим“.

Съдът призна мъжа за виновен за това, че умишлено е умъртвил съпругата си чрез нанасяне на удари с нож в областта на главата и тялото.

Убийството е извършено по особено мъчителен начин, посочиха от съда.

Според държавното обвинение убитата се е защитавала, не е нападала подсъдимия. Той е действал умишлено, ясно осъзнавайки последствията от своите действия. Подсъдимият не се е опитал да помогне на съпругата си, дори е направил опит да напусне местопроизшествието, допълват от съда.

5 години преди престъплението двамата са живеели заедно. Той е бивш авиоинженер с американско гражданство, тя е украинка, известен моден дизайнер. Пандемията ги разделя за четири месеца, седмица след срещата им жената е намерена убита.

Обвиняемият беше намерен от органите на реда няколко часа след извършване на престъплението с подготвен багаж, в който са открити неговите документи, тези на пострадалата и финансови средства

Жената е починала вследствие на прободни рани от нож във врата ѝ. Оръжието беше открито от полицейските служители, а мъжът направи самопризнания.

Присъдата може да бъде обжалвана в 15-дневен срок.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Саки

    7 1 Отговор
    Умишлено Мъчително убийство .....17г. Хехехе , това е безумие.
  • 2 Рошко

    4 0 Отговор
    Освен за бетон алкохол биене на камериерки да включат в рекламните брошури и убийство и колко се лежи
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор
    и без това няма реално да лежи повече от 5 години

    но за тия 5 години ще тежи на българския данъкоплатец щото тоя ще лежи а някой тебва да работим за да го храним и тоя
  • 4 Ключа от бараката

    4 0 Отговор
    Е "тя е украинка"
  • 5 ревността не е причина а следствие

    4 4 Отговор
    Причината за ревността е куpвалък !

    Коментиран от #6

  • 6 Далече си от истината

    8 0 Отговор

    До коментар #5 от "ревността не е причина а следствие":

    Според мен в основата на ревността са комплексите. Даже не е необходима изневяра, болният мозък си я съчинява. Трезвомислещ човек не се погубва по този начин. Убил я, вместо да я натири да си търси друг баламурник.

    Коментиран от #8

  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор
    някога имаше смъртна присъдаза убийство
  • 8 Да де

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Далече си от истината":

    "Вместо да я натири и..."Дали беше подготвен да го кажеш?Има сключен граждански брак и при развода ДЕЛЧО на имота на нашия(май пловдивски беше,а?).Ама той така не искал.Иначе това си е доживотен затвор на тоя,понеже май и диабет е влачил,а и не първа младост(май беше над 65,или нещо си там).Трагедия с укрол.ай.ня.нка.

    Коментиран от #9

  • 9 Далече си от истината

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Да де":

    ДЕЛЧО на имота, ама само ако е придобит по време на брака. Тия са живяли 5 г. заедно, брак не са имали. И като я убиеш, дори и с брак, какво следва. По-добре да олекнеш с половината имот, отколкото години да делиш кафез с други. Мислете добре, момчета и малки и големи.
  • 10 Анонимен

    1 0 Отговор
    Е,що за присъда е 17 години за убийство по особено жесток начин?! След 10 години вероятно ще е свободен за нови " подвизи".Новите закони защитават престъпниците.