Last news in Fakti

24 Юли, 2022 09:25 9 028 25

Спецоперация с бой и арести в Долни Чифлик

  • долни чифлик-
  • бой-
  • полиция

Скандал след катастрофа

Спецоперация с бой и арести в Долни Чифлик - 1
Снимка: БГНЕС

На 14.07., около 19.40 часа, в гр. Долни чифлик е възникнал скандал, след ПТП между роднини на участниците в инцидента. Непосредствено след това, са извършени силови- хулигански действия от група мъже, спрямо роднини на едната потърпевша в катастрофата. По случая е образувано досъдебно производство по чл.321 от НК под надзора на Варненска Районна прокуратура, пише Блиц.

С цел задържане на извършителите и профилактиране на лица от активния криминален контингент – по линия силови действия и престъпления срещу личността, на 22.07., бе проведена специализирана полицейска операция. Тя бе под ръководство на сектор „Общоопасни престъпления“ към отдел „ Криминална полиция“ от ОДМВР – Варна.

Към криминалистите бяха присъединени и екипи на Охранителна полиция, както и служители от сектор „Специализирани тактически действия“. Незабавната реакция на полицаите, доведе до задържането на четирима мъже от Долни чифлик на 22, 24, 25 и 28 години.

Проведени бяха необходимите оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално- следствени действия с цел документиране престъпната дейност на задържаните. Мъжете са доведени в ареста за срок до 24 часа. На същите са повдигнати обвинения, а работата по случая продължава под надзора на ВРП.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 22 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    97 0 Отговор
    Да се чете - ромейската армия , воюва с колесници.....

    Коментиран от #3

  • 2 Диваци

    49 0 Отговор
    по пътищата !
  • 3 Нека да пиша

    67 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пич":

    Римляни и ромеи в бойни действия.
  • 4 МАЛКО КЮТЕК

    47 0 Отговор
    Нема да им дойде зле на арестантите.....
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ЧЕКМЕДЖЕ

    34 11 Отговор
    А защо никой никога не е правил такива операции срещу 12 годишния произвол и деспотизъм на ШАЙКАТА и ББ ?
  • 7 Коко

    35 0 Отговор
    Да се преведе: група мургави разбойници от неустановен тъмен произход с неустановено четири колесно ППС без надлежните тескерета са се джаснали в себеподобни от другата малла. Последвал е тресъл и писък, имало е клетви до девето коляно. Пили са по един Монстер разбъркан с 3в1 и са отишли на кютек.

    Коментиран от #15

  • 8 Тия Не са ли гледали хАмерикански филми

    13 1 Отговор
    ФБР те задържа и ти казва Имаш право да мълчиш Всяка дума може да бъде използвана срещу теб в съда Имаш право на Адвокат СЕГА с действие и бездействие са виновни САЩ и ФБР защото има Агенти на ФБР в сградата на МВР пак че осъдят Държавата и САЩ взети заедно
  • 9 Силово-хулигански дийствия. Откъде ги

    7 11 Отговор
    вадите тези милиционерски лафове. Ето това е най-правилния да обозначим поведението на путин в Украйна - силово-хулиганско с убийства. Цветът на колата ми беше определен в КАТ като "страстно-червен". Кой казва, че милицията не разбирала от поезия ?
  • 10 Рошко

    12 0 Отговор
    Абе оставете" хората" да си се бият и въдят на воля бе. Ай ся пак писане и хсрчене на държавен ресурс
  • 11 Симов

    19 0 Отговор
    Как може да се реши този проблем? Събират се всички тъмни разбойници на един остров. Дава им се ядене и пиене на корем. Музиката свири. На втория ден се раздават ножове. И чакаме да остане само един...
  • 12 Наше Умно Красиви Юристи Че

    2 0 Отговор
    Плащат Авторски Права на Семейство Хулиган в Великобритания които не са в ЕС у имат законодателство различно от Европейското а патентите и запазените марки са по международната патентна организация
  • 13 Да, да

    12 2 Отговор
    Правилното име е ДОЛЕН чифлик.

    Коментиран от #23

  • 14 ако имаше възможност

    13 0 Отговор
    Да се проверят всички книжки за управление на МПС, да се проверят всички доходи за къщите палати и за луксозните коли, да се проверят лихварите, притежателите на незаконно оръжие, ако можеше това да се случи, много зор ще видят в полицията, защото нямат толкова арести, колкото ще са им необходими.
  • 15 Да тъ поправя

    9 1 Отговор

    До коментар #7 от "Коко":

    Белите разбойници не са никак малко и за подценяване , дори са по агресивни !!!
    Каляска за 150 Хил , два-три апартамента, къща , между временно завлекли банки и контрагенти, щото са бизнесмАни.
  • 16 Симеонова, колко трудно е

    18 0 Отговор
    Да напишеш едни цигани се сбиха с други цигани?
  • 17 Това звучи като

    8 0 Отговор
    Сводка ОТ ФРОНТА ......на изток👉
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Коко

    10 0 Отговор
    Много станаха спецоперациите по света. Ето, сега и в Долни Чифлик. Ц-ц-ц-ц-ц.
  • 20 ОБЕКТИВНИЯ

    6 1 Отговор
    В България ПОЛИЦИЯТА И КАТ станаха за смях! Тесните връзки с МУТРИТЕ ги обезличиха напълно! Никой не гледа сериозно на тях, даже ц... ните им се подиграват.
    В европейските държави НЕ Е ТАКА, там имат РЕСПЕКТ И УВАЖЕНИЕ КЪМ ПОЛИЦАИТЕ.

    Коментиран от #22

  • 21 г-н

    3 0 Отговор
    Сега в ареста ремонт по меките части, че не личи
  • 22 КОРЕКТОРА

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "ОБЕКТИВНИЯ":

    Даже ц...ните им се подигравали ли? Ми те направо си ги "разтриват", щото, тъй де, ако полицаите реагират адекватно😉 - и веднага им изстинало мястото (и това е най-малкото, дето може да им се случи), щото, тъй де, ще ги нарочат (тия от антибългарския "хелзинкски" комитет примерно) за расисти...
  • 23 един от стадото

    5 0 Отговор

    До коментар #13 от "Да, да":

    по едно време не беше ли Гьорги Трайков и после Камчия правилното име. За разлика от Горен Чифлик където съм карал ваканциите си като малък. Еех какви коледари сме посрещали там зимата, сняг до пояса, ама ония пеят и вървят през пъртината... Цганизацията почна после
  • 24 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Една от най-сериозните полиции е варненската. От Освобождението ни в 1878 год до ден-днешен тя е изключително деятелна и стриктно спазва закона !! Полицейския участък в Долни чифлик обслужва до някъде и Община Бяла -Варненска област.
    За името на градчето. Обявено е за град в края на 74 година и го преименуват на Камчия. Не щеш ли ,в началото на 75 -та година умира Георги Трайков. До колкото е свързан с Варна и варненския край решават да стане "Георги Трайков" Те така около 15 години........
    Да , ама дойде "демокрацията" и понеже сме специалисти в преименуванията на местности, селища, че и на човеци, решено бе да върнат старото име, ама да не е точно. както е било. И стана ДолнИ Чифлик !!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.