Last news in Fakti

12 Август, 2022 08:12 3 829 8

Българка изчезна в Атина

  • българка-
  • атина-
  • русе

Казала е на майка си, че е била упоена и изнасилена

Българка изчезна в Атина - 1
Кадър Нова тв

32-годишна българка от Русе е изчезнала в Атина. Тя се казва Биляна Спасова и е в неизвестност от 3 август. Преди да се загубят следите ѝ, Спасова се е обадила на майка си и ѝ е казала, че е била упоена и изнасилена, като са ѝ взети дрехите и парите, съобщи Нова ТВ.

Майка ѝ веднага тръгва към Атина. В момента тя е там, но не успява да открие дъщеря си „Местната полиция е уведомена. Има репортажи по телевизията. Нямам новини. Хората, които са били около мястото, където е била, ми помагат.

За съжаление, последно е видяна сама, но не е била психически адекватна. Странното е, че се е запознала с момче в хотел. Казаха, че е изглеждала щастлива”, разказа Ани Спасова.

По думите ѝ дъщеря ѝ е била в Атина заради медицински проблем, който е трябвало да разреши. Телефонът ѝ е изключен и няма контакт с нея.

„Познанството с това момче е странно. По принцип тя не е влюбчива. Той е чужденец, но нищо повече не знам. Не знам дали е пребивавал в хотела, може би да, защото и двамата са били там”, каза още Спасова.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 пейо

    25 2 Отговор

    До коментар #1 от "123":

    Напротив. Най вероятно е отвлечена за проституция някъде
  • 3 1234

    15 9 Отговор
    Професията на проститутките крие много рискове!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Нещо

    8 0 Отговор
    ми се струва , че има психически проблеми.... Дано всичко е наред !
  • 6 Нема да им уврат тиквите

    17 1 Отговор
    Запознала се с момче в хотела и веднага си помислила, че ще четат книга и ще си говорят за критско-микенската цивилизация/примерно/.
  • 7 Истината съм аз

    8 8 Отговор
    Ами сама си го е търсила !
    Албанци или пакистанци са и казали здрасти и .......е тръгнала пък сега да я жалим.
    Ако не сте наясно доста българки ходят в Гърция на секс туризъм тоест ходят да им излезне безплатна почивката
  • 8 Сутринта

    1 0 Отговор
    като видях снимката ѝ (която е от преди случая) писах , че ми се струва , че има психически проблеми..... Все пак - жива е , дано се пооправи !