Last news in Fakti

19 Август, 2013 13:35 4 521 0

Трупът на Мелиса изплува в Русенски Лом

  • трупът-
  • мелиса-
  • изплува-
  • русенски лом

За убийството е заподозрян съпруга й

Трупът на Мелиса изплува в Русенски Лом - 1
Снимка: БГНЕС

Тялото на изчезналата преди 3 седмици Мелиса Тодорова е било намерено във водите на Русенски Лом,  съобщи "Русе нюз".

Полуразложеният труп бил намерен в крайречните храсталаци в района между селата Иваново и Кошов преди десетина дни, но от полицията предпочели да запазят разкритието в тайна. При извършената в „Съдебна медицина“ аутопсия са били открити прободни рани от нож, които най-вероятно са причина за смъртта на жената. Директорът на областната дирекцията на МВР Валентин Колев не потвърди, но и не отрече, че останките са на 40-годишната Мелиса Тодорова.

Според източници на „Русе нюз“, близки до разследването, основните версии, разработвани от разследващите, водят към съпруга на Мелиса, криминално  проявеният Тодор Тодоров.  Когато публично стана известно за изчезването на жената,  съпругът бе задържан, но след 24-часов престой в следствения арест беше освободен поради липса на улики.

За изчезването на Мелиса Тодорова стана ясно на 29 юли след сигнал на живеещия в чужбина неин брат, разтревожен, че няколко дни не успявал да се свърже със сестра си по скайп. След като разбиха вратата на семейното жилище в бл. 5 на кв. „Дружба“ 3, полицаите го намериха празно. Няколко часа по-късно в жилище в съседен блок беше намерен и задържан съпругът й Тодор.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА