Last news in Fakti

8 Март, 2023 16:19 1 902 9

300 000 лева са задигнати при обира на инкасото във Враца ВИДЕО

  • инкасо-
  • обир-
  • враца-
  • автомобил

Разследващите работят по различни версии за инцидента

300 000 лева са задигнати при обира на  инкасото във Враца ВИДЕО - 1
Снимка: БГНЕС

Във връзка с обира на инкасо автомобил във Враца от полицията и прокуратурата дадоха брифинг по случая. Според наши източници откраднатата сума е 300 000 лева.

Директорът на полицията старши комисар Цветко Нинов съобщи пред БНТ, че е извършена кражба чрез преодоляване на преграда. Около 11.30 часа в оперативната дежурна част в РУ-Враца е получен сигнал за извършена кражба от инкасо автомобил, паркиран на паркинга пред голям хипермаркет.

"Автомобилът е бил паркиран около 10.45 часа на паркинга. Служителите са влезли в магазина за извършване на инкасова дейност и при излизането им е направило впечатление, че ключалката на страничната врата е била взломена или отключена. Виждат, че парите в автомобила ги няма", заяви старши комисар Цветко Нинов - директор на ОД на МВР-Враца.

Извършват се проверки на автомобилите входно-изходните артерии на града, както и в района на самото произшествие. Работи се по различни версии за инцидента. Конкретен заподозрян няма. Извършителите се издирват. Става въпрос за кражба, а не за грабеж. Няма насилие върху служителите и всичко е станало доста потайно, обясни още комисар Нинов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отшелника

    23 5 Отговор
    Да са им честити на пичовете ,иначе крадците дето окрадоха света са онези отвъд океана !
  • 2 Бегай !

    8 3 Отговор
    Инкасо от пенсионери ,къде не знаят защо са живи или наркомани ,така става.Преди да дойдат на обекта са прецакали вратата.И така вълка сит и агнето цяло.
  • 3 Картунгел

    15 3 Отговор
    Браво, така се прави! Да си ги харчат с кеф!
  • 4 Ром Бакарди

    9 1 Отговор
    Триста хилки.....мдаааа! Хараби паре КЕШ! Туй са некви абсолутни пруфесиуналисти, асъл кат у амириканскити акшъни!
  • 5 БОЧКО

    13 0 Отговор
    Толкова нагласена работа. Като ги притиснат малко, ще си кяжат всичко.
  • 6 Деб

    6 3 Отговор
    Тези не са възпитавани по време на социализма както някои от нас. Нас ни възпитаваха на честност труд и постояннство. Затова по времето на соца нямаше айдуци и не си заключвахме вратите не слагахме рвшетки на прозорците не слагахме блиндирани врати. Живота ни беше спокоен и безгрижен. Нямаше съдия изпълнители да ни съдят за неплатени сметки. Сега по време на капитализма с това възпитание в честност не се живее. Трябва коренна промяна. Трябва да започнем да крадем за да оцелеем.
  • 7 Опааа

    3 1 Отговор
    Хайдутите се завръщат. Лидъл спекулативно надува цените на бедния народ и сега Хайдутите ще ги раздадат на бедните. Ще ни грабят търговците айде бе.
  • 8 интересно а защо няма

    7 0 Отговор
    камера вътре и отвън катафалката им да разберат кои са тези айдуци крадливи вместо да гадаят заптиетата
  • 9 Ама..

    6 0 Отговор
    Това истина ли е бе - 300 000 оставени без надзор в някакъв автомобил ??!!! И толкова ли е нямало поне една камера наблизо ?! Мноого съмнителна работа - или е нагласено, или е пълна липса на професионализъм !!!