16 Септември, 2013 10:28 3 169 1

Три деца простреляни с ловна пушка

  • деца-
  • простреляни-
  • стралджа-
  • ловна пушка

Инцидентът е станал край Стралджа

Три деца на възраст между 12 и 14 години са настанени за лечение в МБАЛ "Св. Пантелеймон" в Ямбол без опасност за живота. Тя са били простреляни с ловна пушка в Стралджа, съобщи говорителят на областната полиция Татяна Павлова.

По първоначални данни децата са брали орехи край града, когато са били наранени със сачми от малък калибър в областта на ръцете и краката.

Полицаи от Стралджа са установили извършителя на престъплението - 79-годишен мъж от града. От него е иззета незаконно притежавана едноцевна пушка 12-ти калибър, както и 12 патрона за нея.

Образувано е досъдебно производство срещу стрелеца. Разследването на случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор
    тоя заслужава доживотен затвор как така за едното бране на орехи щеги стреля бе та това са деца за бога