Last news in Fakti

11 Април, 2023 15:21 1 480 5

Рецидивист избяга от затвора в Пазарджик

  • избягал-
  • рецидивист-
  • затвор-
  • пазарджик

Издирването продължава пети ден, но към момента е без резултат. Младият мъж е изтърпявал наказанието си в затворническото общежитие

Рецидивист избяга от затвора в Пазарджик - 1
Снимка: shutterstock

Рецидивист е избягал от затвора в Пазарджик, потвърдиха от полицията. Мъжът, който многократно е изтърпявал наказания за кражби, е обявен за общодържавно издирване.

Издирването продължава пети ден, но към момента е без резултат. Младият мъж е изтърпявал наказанието си в затворническото общежитие.

В досието му има поредица от кражби и един грабеж. Заради доброто си поведение затвора обаче е бил на лек режим, дори получил и привилегията да работи. В петък - в края на работния ден, той не се върнал в затвора. Охраната на затвора веднага е информирала полицията. Избягалият мъж е имал навика да води скитнически живот и преди е бил засичан на различни места в страната.

От полицията отказват подробности. Няма и информация дали затворникът има склонности към агресия в цивилния живот.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оФчара

    7 4 Отговор
    Даже и на затворниците не им се бачка ,за такива мизерни заплати.Секи гледа да бега по далеч от овчарника.
  • 2 Откраднал

    5 1 Отговор
    е ключовете от затвора и беж.
  • 3 Винкело

    12 0 Отговор
    От написаното излиза, че той самичък си отива на работа, самичък си се прибира, колкото за едното спане... и един път не се прибрал. Сигур объркал градския транспорт? Вем ти затвора. Оня, дето уби Милен Цветков вече трета година в домашен арест. Те накрая като го осъдят, ще излезе, че има надлежано и ще му платят по германската тарифа...
  • 4 Какво

    8 0 Отговор
    Бягство бе , леко глупави ?! Тия никой не ги пази , дами си ходят на работа ! Е ви демокрация !
  • 5 Тошко

    0 0 Отговор
    Аз съм издирван от м. септември миналата година за пакет престъпления, за които се лежи 15 до 30 години според законодателството. А този е аматьор.