Last news in Fakti

28 Октомври, 2013 18:25 1 679 0

Отложиха делото за екстрадация на Брендо в Румъния

  • отложиха-
  • делото-
  • екстрадация-
  • брендо-
  • румъния

Третото заседание за екстрадицията на Брендо ще бъде на 9 декември

Отложиха делото за екстрадация на Брендо в Румъния - 1
Снимка: БГНЕС

Съдът отложи делото за екстрадиция в Румъния на Евелин Банев-Брендо за втори път днес.

Там българинът също ще отговаря пред закона за трафик на наркотици. Магистратите поискаха от румънските си колеги подробности за времето на престоя му в Румъния, както и конкретна информация по делото му, съобщи TV7.

Третото заседание за екстрадицията на Брендо ще бъде на 9 декември. Ако той застане на подсъдимата скамейка и там, това ще бъде третата страна, която има претенции към дейността му.

Днес Банев беше доведен в съда директно от софийския затвор, където излежава присъдата си от 7,5 години за пране на пари. През февруари той беше признат за виновен в ръководенето на престъпна група, изпрала 22 млн. лв. от наркотрафик.

Брендо вече има и една 20-годишна присъда в Италия след акцията "Кокаинови крале", в която българинът се оказа възлов участник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА