Last news in Fakti

14 Януари, 2014 21:23 23 450 22

Бисер Петното и хората му окупираха чужда къща

  • бисер миланов-
  • петното-
  • къща-
  • полиция

Активистът на движение

Бисер Петното и хората му окупираха чужда къща - 1
Бисер Миланов-Петното (вдясно)

Семейство не може да припари до къщата си, тъй като имотът е превзет от наематели, които от месеци не плащат, заплашват собствениците и отказват да напуснат, съобщи бТВ в свой репортаж.

Бисер Миланов-Петното, сочен за провокатор от протестиращите през лятото и участник в срещи с премиера Пламен Орешарски, и още около 15 души живеят във въпросната къща, твърди собственичката ѝ Анжелика Шварц. Тя разказва, че през лятото на миналата година сключила договор за наем с Йордан Бонев, без да знае, че той е председател на движението на Миланов - „Свобода". Контактите със собствениците поел Миланов. След два платени наема заявил, че има финансови трудности.

„В един момент му казах, че имам нужда от тези пари и ще го дам под наем на други. Той ми каза, че ще съжалявам”, разказва жената. Анжелика твърди, че заради заплахи през последните месеци тя и семейството ѝ живеят в чужбина.

„Не казва какво точно ще ми се случи, но ми казва да не се прибирам, защото може да остана тук завинаги. Да внимавам за семейството си. И „случки, които ще се случат" - това е любимият им израз”, спомня си жената. Анжелика и адвокатите ѝ изпълнили изискванията на закона - предупредили Бонев с нотариална покана, че трябва да плати и да напусне къщата.

Петното размаха цигара пред лицето на репортера на бТВ. “Mахни го този микрофон” и „Aбе, ти ли ще ми кажеш къде да ходя” бяха думите му към екипа.

Оказва се, че никой не може да задължи тези хора да напуснат къщата на Анжелика. Тя е подала сигнал срещу Миланов и Бонев в полицията. Те ѝ отвърнали със същото - клеветяла ги.

Бисер Миланов се обади в полицията, след като бТВ го потърси за коментар. „Имаме проблем с някакви журналисти. Нахълтали са в един имот и снимат”, каза им той.

Един след друг, два полицейски екипа се отзоваваха на сигнала на Миланов. Около 19 ч. вечерта Анжелика и журналистическият екип бяха отведени в полицията. Джипът на Миланов е пуснат да се движи свободно, а екипът е отведен до районното под ескорт. Телевизионерите - за да дадат сведения за случилото се, а Миланов - да подаде жалба срещу тях.
 
бТВ научи, че след разпит Миланов и хората му са били освободени. Финалът на тази история - кои са спонсорите на Бисер Миланов и кадри как той отнема снимачна техника от екипа, утре в предаването "Тази сутрин“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    3 3 Отговор
  • 2 йордан попйорданов

    12 3 Отговор
    Булгаристан гьотверистан.Туй лекето сигурно е некой от обкръжението на Боленчо,ами тъй то, кат не останаха умни да ни управляват ей така хора със жълти книжки ще ни управляват,а техните лекенца ще си правят квото си искат.
  • 3 йордан попйорданов

    8 3 Отговор
    А може би предават значимост на лекето,щото искат да го направят премиер,а Болен Сидероглу президент.То само този абсурд остана дет не го видяхме в нашия цирк.
  • 4 Бхд БхД

    16 1 Отговор
    Много надъхан тоя келеш,но БТВ ще му разкажат играта.Че и как побутва репортерката май само на жени може да се прави ако го барна тоя ще му пълня устата с фасове от цигари
  • 5 Стефания Литова

    14 1 Отговор
    Пълен нещастник е този тип ,но явно не познава БТВ. Веднага на съд този!
  • 6 Гост

    16 1 Отговор
    Поредното ЛЕКЕ!!!
  • 7 velichko kostadinov

    16 1 Отговор
    аман от б...ци в тая скапана държава
  • 8 мечока

    11 3 Отговор
    От къде се появиха теа л..на бе, Е тва му харесвах на Бойко, че не понасяше л..ната

    Коментиран от #10, #20

  • 9 Бай Иван

    11 1 Отговор
    Проблема не е в това петно или л....о а в правосъдието ни!Законите в България работят не в полза на обикновения човек.Ако е в друга държава досега да са го окошарили този!
  • 10 Симеон Тасев

    2 7 Отговор

    До коментар #8 от "мечока":

    абе бойко самия той е л..но

    Коментиран от #21

  • 11 Едикой си

    9 4 Отговор
    Още едно доказателство, че това правителство трябва да си ходи не с мир а с БОЙ по кухите червени мазни кратуни!!!!!

    Коментиран от #14

  • 12 Ivo Ivanov

    8 0 Отговор
    Тоя да го хванеш и дамо отрежеш главата,всички под ножа.
  • 13 Симеон Тасев

    7 1 Отговор
    нема ли кой даго застреля тоя бре
  • 14 Бай Иван

    1 5 Отговор

    До коментар #11 от "Едикой си":

    Може ли да те попитам нещо?Като си отиде това правителство ти лично какво ,ще спечелиш и каква е причината да искаш тяхната оставка обоснови се?

    Коментиран от #18

  • 15 Споок Армин

    3 0 Отговор
    Тоя както се прави на умен с една ръка ще го бия.Много са отворени защото зад гърбъ му са дебелите портфейли на онези спонсорчета дето плащат на протестиращите.А Станишев да не се прави на улав ами да погне точно тази БИТОВА СЕЛСКА престъпност.Именно такива Бай Ганьовци тормозят нормалните хора с бабаитските си изпълнения.Като че ли от гората са хваната ............Аве партии са един дол дренки.Добре че повечето време не съм тук за да им гледам циркаджийските номера. Ай сикт*р..........
  • 16 Venci Yonov

    0 0 Отговор
  • 17 Dimo Zamfirov

    2 0 Отговор
    Tози полицай който яде бой на летище Варна трябвало е още да го бие барабар с другите полицаи че да им стане ясно какви охраняват в този парламент.Оставете тълпата да влезе вътре за да тръгнат нещата в България.
  • 18 Димитър Димитров

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Бай Иван":

    Абе ей ИБРИК спри се да говориш не виждаш ли че имаш акъл колкото да се движиш!!!

    Коментиран от #22

  • 19 TODOR STOYANOV

    3 0 Отговор
    ТОВА ВЪЗМОЖНО ЛИ Е???КОЙ Е ПЕТНОТО НА СНИМКАТА?!НЕ ГО ЗНАМ!ИМАМ СВОБОДНО МЯСТО В БАГАЖНИКА!АВЕ ХОРА,КАКВИ АДВОКАТИ ВЕ МАЙНА,КАКВА ПОЛИЦИЯ...В МОЯТА КЪЩА НЯКОЙ ДА МИ СЕ ОТВАРЯ И ДА НЕ ПЛАЩА НАЕМ,ИЛИ ПЪК ДА МЕ ЗАПЛАШВА...ЛЕЛЕЕЕ,ЛЕЛЕ МАЙКО,КАТО ГО ПОДПУКАМ ЗАЕДНО С ЦЯЛАТА СВОЛАЧ ОКОЛО НЕГО...И ТЕЗИ ХОРИЦА...МИЛИТЕ ПОКАНИ ЩЕ МУ ПРАЩАТ!ДА МИ СЕ ОБАДЯТ ДА ИМ РАЗРЕШИМ ПРОБЛЕМА
  • 20 ВИП АМГ

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "мечока":

  • 21 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Симеон Тасев":

    a ti si mirizlivo
  • 22 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Димитър Димитров":