Last news in Fakti

18 Януари, 2014 17:11 3 722 3

Бисер Миланов - Петното остава в ареста

  • бисер миланов-
  • петното-
  • остава-
  • ареста

Адвокатите му ще обжалват

Бисер Миланов - Петното остава в ареста - 1
Снимка: БТА
Бисер Миланов - Петното остава в ареста с решение на Софийския районен съд.
 
Той е обвинен в закана за убийство, отправена към момиче по време на протестите през юли.
 
По-рано през седмицата главният прокурор разпореди да бъдат изискани всички преписки, касаещи действията на Миланов на територията на страната. Повод за това стана и атаката на Петното и неговата група над телевизионен екип на bTV.
 
Според съда тази мярка е наложителна, понеже Петното има издадени вече 7 присъди, повечето от които ефективни и има голяма вероятност да се укрие от правосъдието и представлява заплаха за обществото, съобщи Нова телевизия.
 
Сподвижници на Петното от Движение "Свобода" видяха в мярката акт на политическа саморазправа. Адвокатите на Бисер Миланов обявиха, че ще обжалват наложената мярка за неотклонение. По думите им те разполагали със запис на отправената закана за убийство по време на протестите, от който се вижда, че момичето не е било уплашено. Прокуратурата обаче поиска постоянна мярка за неотклонение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечока

    4 0 Отговор
    Те за негово добро го праят, много се дърви - как са му изпъкнали очите, че земе инфаркт да получи
  • 2 ВИП АМГ

    3 0 Отговор
  • 3 Гост

    1 0 Отговор
    Е като този трябва да се чистят още доста... ЛЕКЕ ли е ПЕТНО лие