Last news in Fakti

23 Януари, 2014 17:43 1 908 2

Роднини изпотрошиха къщите си

  • братовчед-
  • роднини-
  • изпотрошиха-
  • прозорци-
  • бяла и черна техника

Четирима са арестувани за извършените от тях вандалски прояви

Четирима роднини са задържани в ареста на РУП - Пазарджик за извършени от тях вандалски прояви, съобщиха от пресценътра на МВР.

По първоначална информация, вечерта на 21 януари Я.М. /33 г./ от пазарджишкото село Драгор се прибрал у дома ядосан на братовчед си Я.К., който е и негов съсед. Мъжът решил да се отмъсти и изпотрошил 11 прозореца със стъклопакет и входната му врата.

Научавайки за случилото се 35-годишният родственик се афектирал, мобилизирал семейството си и заедно със съпругата и сестра си нахлули в дома да Я.М. Там те разбили телевизор, монитор, бяла и черна битова техника, спалното обзавеждане и шест прозореца.

В крайна сметка и четиримата се озовали в ареста на РУП - Пазарджик, а спрямо тях се водят бързи производства.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 comments

    2 0 Отговор
    Навярно става дума за Явор Михайлов{33 г}и братовчед му Ясен
    Кирилов,който е и негов съсед.
    Лицата Яшар Мангуст{33 г} братовчед му Ясер Катран,който е и негов съсед,НЯМАТ НИЩО ОБЩО СЪС СЛУЧАЯ и всяка прилика с
    по-горе посочените е случайна!
  • 2 Бай Иван

    1 0 Отговор
    Отново индиански битки, добре ,че не са си разменили скалповете!Всъщност тези са полезни за обществото защото вършат черна работа иначе досега да сме ги......