Last news in Fakti

8 Май, 2024 14:53 2 045 15

Шофьор преби друг заради отнето предимство на булевард в Пловдив

  • шофьор-
  • побой-
  • пловдив

Сигнал за проявената агресия на пътя е получен около 18.50 ч. вчера във 2-ро Районно управление в града

Шофьор преби друг заради отнето предимство на булевард в Пловдив - 1

35-годишен шофьор е нанесъл побой над водач на 27 години при спор за отнето предимство на бул. "Пещерско шосе" в Пловдив, съобщиха от полицията.

Сигнал за проявената агресия на пътя е получен около 18.50 ч. вчера във 2-ро Районно управление в града.

Побойникът е бил задържан за срок до 24 часа. Срещу него е образувано бързо производство за нанесена телесна повреда по хулигански подбуди.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    22 13 Отговор
    А да видим друг път ще отнема ли предимство бития шофьор

    Коментиран от #3, #6

  • 2 Гаглей

    14 1 Отговор
    В Пловдив е страшно
  • 3 „Томов„

    22 3 Отговор

    До коментар #1 от "Тома":

    А ДА видим какво ще пише
    В свидетелство за съдимост на бийяча

    Коментиран от #9

  • 4 За размисъл

    26 0 Отговор
    Пловдивчани започват да стават малцинство в собствения си град. Щото нищоправещите 240 хрантутници закопаха българското село. Просто културата на градския и селския човек е различна. НЕ казвам ,че едната е по- лоша или другата по-добра. Просто са различни.
  • 5 чичо Пешо

    12 1 Отговор
    Държава (с институции, правила и закони) отдавна няма, МВР са ОПГ с цел лично облагодетелстване под прикритието на закона, а селтиците нямат акъл да се занимават с глуп0сти като спазване на предимство. Какво остава тогава - Колт-овете и всеки се оправя, както може. Е, защо тогава ще арестувате бияча? - арестувайте от детската учителка на виновния, защото не го е научили на толерантност и уважение (в случая към ППЗДП), през кметските съветници, всички в КАТ и се стигне от 240-мата крадци и всички около тях, кичещи се с прозвището "правителство".
  • 6 Ломския

    14 8 Отговор

    До коментар #1 от "Тома":

    А може и да си намери майстора бияча,винаги нося спрей за такива биячи и после е лесен с щангата по коленете.

    Коментиран от #10

  • 7 Иво

    17 0 Отговор
    Има един красноречив експеримент със събирането на голям брой плъхове в тясно пространство (клетка). Та, в този ред на мисли това е бъдещето на Пловдив, Варна, Бургас. Умишлено пропускам София, защото там е отдавна така. Жалко само за Пловдив, беше сравнително нормален град. Хората които го помнят преди, не може да им замажете очите с тези бутафорий в централната част. Виж разбираш ли, развивал се града, ами не само се сгъстява и качеството на живот пада.
  • 8 Агресията

    15 0 Отговор
    е повсеместна! Става норма на поведение и това е отвратително и страшно.
  • 9 Перо

    5 7 Отговор

    До коментар #3 от "„Томов„":

    Трябвало е да го убие, да видим, дали от гроб се излиза или от затвор! Тази първосигнална селяндурска система за засичане трябва да бъде изкоренена един път за винаги!
  • 10 Перо

    7 4 Отговор

    До коментар #6 от "Ломския":

    Има риск да не излезеш от колата и да забравиш за спрей!

    Коментиран от #11

  • 11 Ломския

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Перо":

    Ако не изляза и дойде до колата ми има други начини да се усмири агресията.
  • 12 Знайко

    3 0 Отговор
    ...преди няколко години пътуваме през Пазарджик и движейки се по техния булевард (предполагам единствения с две платна и разделителна ивица), стигам до мястото където трябва да направя ляв и да пресека острещното платно , но нямах и видимост и леко , леко с оглеждане се нареждам за ляв, а жена ми вика: аре ве кво се огледащ като заек....и в тоя момент нещо изръмжава отдясно , едно Бмв прелита, удря ръчна точно пред мен и прави обратен с метличка а аз цепя спирачки. Погледжам жена ми а тя:.....ахаааамс, сега разбрах защо се оглеждаш така:)))))))
    Явно нещата не са се порменили много!
    Много са писали за "засичане" , но как бих могъл да те засека ако пресичам траекторията ти с по-висока скорост от твоята???
    Същото е и с мотористите: някой мотор изпреварва, а изпреварвания почва да го гони, точно в момента който мотора почва да намалява скоростта, а както знаем мотора спира доста по-бързо от колата....и баммммджазтряс!
  • 13 Шофьор

    5 2 Отговор
    Тия пловдивчани са най-големите комплексари в цяла България, винаги едно място назад след столичани и все се бият в гърдите колко са по-добри, а всъщност са бая комплекси избиват по пътищата.
  • 14 Пловдив

    4 0 Отговор
    В Пловдив е такова чудо, че ако някой тръгне да бяга от лудницата, ще се върне обратно...
  • 15 Селянин с Волво

    3 0 Отговор
    Мислех, че става въпрос за Перник, а то било Пловдив.