Last news in Fakti

1 Март, 2014 19:20 3 459 0

Отвлякоха възрастна жена, за да изтегли кредит

  • отвлякоха-
  • жена-
  • кредит

След като подписала, че взима заем от 600 лв., нападателите прибрали парите и я освободили

Възрастна жена е била отвлечена в София и принудена да изтегли кредит от небанкова институция. След като подписала документ, че взима заем от 600 лева, нападателите прибрали парите и я освободили, предаде БНР.

Инцидентът се е разиграл в предобедните часове на 25 февруари. Жената отишла да пазарува в района на Женския пазар. В този момента двама мъже и една жена се приближили до нея. Обясняли, че трябва да се качи с тях в автомобил, паркиран наблизо. Заплашили възрастната жена, че ако не го направи, ще убият внука й. После взели чантите, в които са били личните й документи и ключовете от дома й.

Жената била заставена да се качи в кола, паркирана на улица "Вашингтон". След това била откарана в офис в "Овча Купел", където подписала документи за кредит. Малко по-късно нападателите й върнали чантата и я освободили.

След като е подала сигнал в полицията, потърпевшата научила, че е изтеглила кредит от около 600 лева, които неизвестните извършители са й взели. Полицията издирва нападателите.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА