Last news in Fakti

12 Април, 2014 14:45 7 938 6

Щурмуваха дома на барикадиралия се в Черниче (обновена)

  • черниче-
  • барикадирал се-
  • васил митков

Спецотрядът е влязъл е дома на Митков, той е заловен

Щурмуваха дома на барикадиралия се в Черниче (обновена) - 1
Снимка БТА

Спецслужбите щурмуваха дома на барикадиралия се Васил Митков в село Черниче. Мъжът бе заловен и отведен с линейка към Благоевград.

Митков бе примамен от служител на реда да разговарят. Докато вниманието на 40-годишният мъж било отвлечено, баретите заобиколили къщата отзад и го атакували. Митков бе обезвреден, въпреки че е имал пистолет в ръцете.

При днешната операция не е произведен нито един изстрел.

Къщата на Митков беше атакувана от спецчасти на полицията, които с помощта на стълба успяха да се изкачат до втория етаж, съобщава TV7. След като беше разбита една от входните врати, мъжът беше обезвреден. Припомняме, че имаше опасения той да използва законно притежавания си газов пистолет.

Според съседи от две години Васил е в депресия, не контактува и рядко излиза от дома си. Преди известно време е изчезнал без никой да знае къде се намира. След завръщането си започнал да се държи странно.

Предполага се, че Митков е бил притиснат от хора от подземния свят, с които по неофициална информация е имал контакти. Освен че е бил известен като добър майстор на камини, хората твърдят, че е изработвал тайници за тежкотоварни автомобили, с помощта на които се е пренасяла контрабандна стока. Допуска се, че така са били превозвани и наркотици и именно това е станало причина той да изчезне безследно преди две години.

Дотогава семейството е живеело добре материално. След случая обаче са усетили сериозни материални пробеми. Те живеели от пенсията на възрастните му родители и малката заплата на съпругата.

След като беше обезвреден и заловен, линейка с медицински специалисти и психолози го отведе в благоевградската болница.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    7 5 Отговор
    уцелиха на аматьор спецовете
  • 2 Симеон Тасев

    0 13 Отговор

    Коментиран от #6

  • 4 Branco

    5 0 Отговор
    Оредена работа, да покажем, че сме кадърни..... Излагацията в Лясковец, трябва да се "замаже"
  • 5 Бай Иван

    3 0 Отговор
    Набараха един нещастник и решиха да направят показно

    Коментиран от #7

  • 6 Бай Иван

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Симеон Тасев":

    Симо , стегни се малко де! Само 10 отрицателни?
  • 7 Vasik Atanasova

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Бай Иван":

    ТОЧНО КОМУНИСТИЧЕСКА РАБОТА ГОРКОТО МОМЧЕ НАРОДА ОТКАЧИ
    НЕ Е СТАНАЛ ОТ ХУБАВ ЖИВОТ НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ