Last news in Fakti

11 Април, 2014 19:29 1 940 2

Мъж се барикадира в дома си - Обновена в 23.49

  • психар-
  • болен-
  • васил митков

Инцидентът се разигра в село край Симитли

Психично болен мъж се барикадира в дома си в село край Симитли, след като преби баща си, съобщи bTV.

Около 16.45 часа от село Черниче на телефон 112 е подаден сигнал от съсед, че 40-годишният Васил Митков, който е с психично отклонения, бие баща си. На място са пристигнали три патрулки и линейка.

По първоначална информация Васил Митков се затвори сам в дома си. Майката му, придружена от лекаря в селото, е била качена в полицейска кола. Баща му Кирил пък е бил отведен с линейка на спешна помощ за Симитли след нанесения побой.

Районът около дома на психично болния мъж на улица "Васил Левски" беше отцепен. Според съседи той е въоръжен. На място е пристигнал психолог за разговор с барикадиралия се.

Васил Митков се е занимавал с направата на камини и печки. Има две деца и съпруга, като живее в къщата на родителите си с цялото семейство. Допреди година и половина бизнесът му бил успешен. Впоследствие възникнали проблеми, а психическото състояние на мъжа се влошило.

Спират тока на барикадиралия се в симитлийското село Черниче, научи struma.bg. Психиатър е пристигнал на мястото на инцидента, всеки момент се очаква отряд за борба с масовите безредици да атакуват дома му.

Съпругата на окупиралия се Васил Митков и двете му деца - момичета в трети и шести клас, са изведени от дома.

На мястото е и зам. шефът на ОД на МВР – Благоевград Мирослав Данаилов.

Според кмета на селото Иван Андонов Васил Митков, който е много добър майстор на камини, в последно време е бил в депресия, вероятно заради бизнес проблеми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Svetlomir Ilionov

    0 0 Отговор
    И тоя човек не издържа!Дано всичко мине без жертви!
  • 2 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Да внимават родните барети и спец - части че тези са много опасни