Last news in Fakti

14 Април, 2014 14:13 1 096 0

Окраднаха 14 агнета дни преди Великден

  • окраднаха-
  • 14-
  • агнета

Животните са на около 2 месеца

С наближаването на предстоящите празници Великден и Гергьовден зачестяват кражбите на животни. От полицията в Стара Загора съобщават за нов удар. Откраднати са 14 агнета буквално дни преди Великден.

На 13 април в УП - Мъглиж е получен сигнал за кражба от частен обор. Постройката се намира в местността Саите, в землището на град Мъглиж.

Потърпевшият заявил, че неизвестно лице е извършило кражба от имота му. Откраднати са 14 различни по цвят агнета на около 2 месеца.

Преди две седмици съобщихме за друг подобен случай край Карнобат, в който потърпевшият се раздели с 12 от животните си, с тегло между 15 и 20 кг всяко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА