Last news in Fakti

11 Май, 2014 12:39 4 667 1

Анна Заркова с друга версия за бягството от затвора

  • бягство-
  • затвора-
  • версия

Според нея на надзирателя е платено да пусне затворниците само за празниците

„Няма как да решиш проблема, ако не си го признаеш в мащабите, в които съществува той в действителност”. Това заяви в студиото на „Събуди се” журналистът Ани Заркова по повод бягството на трима затворници и оповестените по-късно данни колко затворници бягат годишно от излежаване на присъдите си.

„Има драстични разминавания в статистиката. Преди няколко дни бившия шеф на затворите ген. Петър Василев обяви, призна, че по 120 затворници бягат годишно и това е от поне десетилетия насам. В събота, зам.-министъра на правосъдието заяви, че по предоставените му данни бягствата са по-малко от 20 годишно, включително с тези, които закъсняват от работа и от отпуска, при това бягствата постоянно намаляват”, обяви още Анна Заркова.

По думите й има и друга версия за бягството от затовора – „Платени са стотина лева на надзирателя, за да отвори вратата за празниците. Било е планирано отсъствието да бъде временно, колкото да се повеселят около Великден и Гергьовден, обаче се е разчуло и поради това сега се съчиняват едни хипотези за бягство в стил „Монте Кристо” с дупки в стената, с коли фантоми”, поясни тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смехурко

    0 0 Отговор