Last news in Fakti

12 Август, 2014 16:40 1 708 0

Какво се крие под романтичния Париж?

  • филм-
  • париж-
  • катакомби-
  • романтичен град

Това разкрива психотрилъра Както горе, така и долу

Френската столица е сред най-известните туристически дестинации поради много причини – тя е бастион на любовта, рай за ценителите на изкуството и задължителна спирка за познавачите на добрата кухня. Но благодарение на Както горе, така и долу ще видим една непозната част от Париж – в кината от 12 септември. Зловещи катакомби, превърнати в гробници преди векове, са заровени на 110 метра под улиците на романтичния град и от години предизвикват интереса  на археолози и историци.

Изградени през 1785 г. като най-големия масов гроб в света, тристате километра виещи се парижки катакомби, са се превърнали във вечен дом на 6 милиона души. Когато група изследователи се осмеляват да разучат подземния лабиринт от кости, те разкриват тайната на това какво всъщност е трябвало да има в този град на мъртвите.

Едно приключение в света на лудостта и ужаса, Както горе, така и долу се промъква дълбоко в човешката психика, за да разкрие най-личните и дълбоко пазени демони, които преследват всеки от нас.

Гаранцията за качествен психотрилър и много зловеци моменти идва и от режисьорското дуо Дрю и Джон Ерик Доудъл – братята, създали редица ужаси, сред които „Карантина“ и „Дявол“. В главните роли ще видим Бен Фелдман („Момчетата от Медисън авеню“), Едуин Ходж („Чистката: Анархия“), Пердита Уикс („Тюдорите“) и др.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА