Last news in Fakti

5 Декември, 2014 13:46 1 311 0

Новият шеф на НДК отменя провеждането на базарите за дрехи и бельо в сградата

  • боршош-
  • ндк-
  • провеждане-
  • базарите-
  • дрехи-
  • бельо

Днес, на заседанието на Съвета на директорите на НДК новият Изпълнителен директор –  Мирослав Боршош получи пълна подкрепа от Борда за решението му да не се провежда традиционния „базар” тази година.

“В предложените ми оферти за наем на площи, фигурираха десетки щандове, на които трябваше да се продават дрехи и бельо. Убеден съм, че Националният дворец на културата се нуждае, освен от цялостна концепция в областта на културната, конгресна и конферентна дейност, но така също и от ново виждане за това какво трябва да помещава, как трябва да изглежда и какво да символизира емблематичната сграда на Двореца и с какво не би трябвало да се свързва”. Това обяви Боршош минути след като откри пресонференцията за Новогодишния музикален фестивал в НДК.

Тазгодишното издание на фестивала започва с директно сателитно излъчване от „Ла Скала” в Милано на операта „Фиделио” тази неделя (7 декември) в 18.30 ч в зала 11 на НДК.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА