Last news in Fakti

17 Февруари, 2015 11:18 1 677 0

"Влогърът" Емил Конрад на триумфално турне в големите градове на страната

  • емил конрад-
  • "нещата, на които не ни учат в училище"-
  • турне-
  • българия-
  • варна-
  • влогър-
  • блог-
  • видео-
  • клипчета

Нещата, на които не ни учат в училище - хит сред тийнейджърите

В истинска обиколка на славата се превръща турът на Емил Конрад из големите градове на България, където влогърът рекордьор (влогър е човек, който води блог, но наблягайки на видео материалите и клипчетата в него)  представя премиерно своята книга "Нещата, на които не ни учат в училище" (Издателство "Егмонт"), за която в столицата и в Пловдив вече се виха опашки и се „биха“ за автографи. Тя е естественото продължение на свръхпопулярните клипчета на Емил, гледани над 10 000 000 пъти в Youtube.

На 21 февруари новият тийн идол пристига във Варна, срещата му с феновете ще бъде в Grand Mall . Началото е в 16 ч. в Orange center, съобщи News.Varna24.

Преди 2 години Емил Конрад, който владее испански, английски, португалски и италиански, започва да си води седмичен дневник, а днес има вече 110 споделени видеоклипа и над 200 000 фенове във Фейсбук. "Нещата" в книгата са се случвали лично на него и на приятелите му, а свежият и искрен начин на споделянето им спечели на 25-годишния автор обожанието на българските ученици.

В книгата са събрани 12 смешно-сериозни, комично-трагични истории, подкрепени с нецензурираните лични размишления на влогъра. Темите ще бъдат любопитни не само за тийнейджърите, а и за техните родители. Самият Емил препоръчва книгата за възраст 16+, докато клиповете му могат да се гледат без проблем и от по-малките.

Лъжата, страхът, щастието и очакванията, наркотиците – това са само част от темите в книгата.

Броят на историите кореспондира на дванадесетте класа в училище и всяка от тях засяга тема, близка не само до тийнейджърите. Тринадесетата глава, наречена „Ти“,  принадлежи на читателите – всеки сам може да допише книгата и да изпрати своя текст, а авторът ще избере най-доброто продължение. Но не само това прави книгата уникална. Четири от илюстрациите в нея съдържат QR кодове, които при зареждане отвеждат до четири клипа, създадени специално за книгата.

Днес в студиото на БНТ Емил Конрад заяви, че както видеата, така и книгата нямат за цел да съветват никого. Той подчерта, че е изнервен и уморен от цялото това внимание към него. „Аз не станах популярен след премиерата на книгата. Не нося отговорност за нещата, които правя пред камера, защото те са комедия. В случая аз давам примери със забавни неща от ежедневието, така че няма толкова голям риск някой да го възприеме по различен начин“, каза той.

Емил Конрад качва първите си видеа в интернет през 2006 г., когато е едва на 17 години, първоначално на английски език. Голяма популярност набира няколко години по-късно, когато, вече на български, в своите клипове започва да разказва за нещата, които му се случват в реалния живот, по забавен и атрактивен начин. Снима в дома си и сам обработва видеата си. Създава различни персонажи, най-известният от които е Силвето, която изиграва сам. Най-популярните му поредици от видеа са „Истината или се осмеляваш” и „Войната на половете”. Понастоящем има над 200 хиляди фена във Facebook, над 133 хиляди абоната в YouTube и над 18 хиляди във VBox7.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА