Last news in Fakti

27 Юни, 2015 21:33 1 753 0

Бен Афлек прави филм за корупцията във ФИФА

  • бен афлек-
  • фифа-
  • филм

Той ще проследи историята на Чък Блейзър

Бен Афлек прави филм за корупцията във ФИФА - 1
Снимка: БТА/AP

Бен Афлек ще снима филм за корупцията във ФИФА, съобщи „Гардиън“,

Афлек ще продуцира филм, който ще разказва историята на Чък Блейзър. Бивш член на висшия комитет на футболната централа, чиито показания послужиха на ФБР за реализирането на редица арести на бивши и настоящи висши членове на организацията по обвинения в корупция.

Афлек вече се е споразумял с режисьора Гавин О Конър за реализирането на филма. О Конър ще напише сценария на филма заедно със своя сътрудник Антъни Тамбакис. Текстът ще е базиран на доклади на журналиста Кен Бенсингър.

70-годишният Блейзър се призна за виновен по 10 обвинения, включително корупция и пране на пари. Има данни, че той сътрудничил на ФБР от 2011 г., като дори е записвал разговори на висши фигури от ФИФА с подслушвателно устройство, скрито в ключодържател. Неговите показания застанаха в основата на разследването срещу ФИФА. Все още не е ясно кога ще започнат снимките на лентата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА