Last news in Fakti

16 Юли, 2015 09:38 1 755 0

Хасан и Ибрахим не са дисквалифицирани

  • хасан и ибрахим-
  • не са-
  • дисквалифицирани-
  • видео-
  • карнеги хол-
  • американ протеже

Баща им отрече да е публикувал видеоклипове

Хасан и Ибрахим не са дисквалифицирани от престижното състезание “Американ протеже” в Карнеги хол. Това заяви в студиото на БНТ бащата на малките музиканти – Дениз Игнатов. 
 
Той отрече да е публикувал в интернет клиповете от изявата им в Съединените щати, които предизвикаха скандал. Строгите правила на “Карнеги хол” забраняват разпространението на снимки и видео от изпълнения по време на състезанието. 
 
В студиото на БНТ бащата на Хасан и Ибрахим изяви готовност да предостави пълен отчет на средствата, които държавата отпусна за концерта на момчетата в “Карнеги хол”.
 
"Хасан и Ибрахим не са дисквалифицирани, защото няма никакво отношание за това, дали някой е качил някакъв материал или не, ние и това не го знаем, не го видяхме, но когато получихме писмо, бяхме помолени записът да бъде изтрит. Ние веднага се помолихме на човека, който го е качил, търсихме, но не можахме да намерим материала, писахме в страницата на децата, ако ни уважавате да изтриете това нещо, за да не бъдат дисквалифицирани децата. Това не означава, че като сме взели 20 000 долара, аз трябва да ги изхарча всичките, моята мисия е децата ми да участват в колкото се може повече конкурси и да забия българското знаме на колкото се може повече места", заяви Дениз Игнатов.
 
Факти.бг припомня, че вчера бащата на двамата братя беше обвинен, че въпреки наложена забрана, заснел и качил в Youtube три клипа с изпълнения от “Карнеги хол”. "Американ протеже" ще дисквалифицира близнаците заради наглостта и липсата на култура на бащата. А бяха тръгнали да прославят България, нали заради това правителството им подари сумата от 20 хиляди долара",  коментира във Фейсбук Дора Пенева-Вилчек - доскорошен мениджър на талантливите момчета.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА