Last news in Fakti

24 Август, 2015 01:35 1 751 0

Готвят нови епизоди на "Черното влечуго"

  • готвят-
  • черното влечуго-
  • епизоди

В момента се преговаря с актьорския състав

Във Великобритания готвят нов сезон на култовия комедиен сериал от 80-те години на миналия век „Черното влечуго“, съобщи „Гардиън“.

Това бе заявено от сър Тони Робинсън, който изпълнява ролята на Болдрик в оригиналните епизоди. Главната роля се изпълняваше от Ролан Аткинсън, а винаги в поддържащи роли се изявяваше Хю Лори. Робинсън се пошегува със заплатата на Хю Лори, който след ролята си на доктор Хаус се превърна в един от най-търсените актьори в Холивуд.

„Новите епизоди на „Черното влечуго“ са вече планирани. Вече разговарях с целия актьорски състав. Единственият проблем е заплатата на Хю. Знаете, той е голяма звезда сега, но се надявам, че може да си помисли.“, заяви Робинсън.

Докато играеше в „Доктор Хаус“ Лори взимаше по $ 250 000 на епизод. Реално неговата звезда обаче изгря в „Черното влечуго“. Сериала е уникален с това, че действието във всеки отделен сезон се развива в различна историческа епоха, като Роуан Аткинсън е в ролята на висш благородник или военен, често опитващ се да се домогне до властта. Сериалът се счита за един от най-успешните в историята на британската телевизия.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА