Last news in Fakti

29 Септември, 2015 04:00 1 368 0

Снимат филм по "Игра на тронове"

  • игра на тронове-
  • филм-
  • снимат

Снимките ще започнат след края на сериала

Снимат филм по "Игра на тронове" - 1
Снимка: БТА/AP

Американската мрежа HBO е готова да направи филмова адаптация за големия екран на своя сериал „Игра на тронове“, съобщи „Дейли Стар“.

През миналата седмица петият сезон на фентъзи сагата спечели рекордните 12 награди „Еми“.  Сега неговите продуценти се готвят да заснемат пълнометражен филм, като снимките трябва да започнат след края на излъчването на сериала, който ще продължи поне още 3 сезона.

Писателят на поредицата „Песен за огън и лед“, по която е базиран сериала, Джордж Р. Р. Мартин заяви, че няма да е част от екипа зад филма и ще остави всички в ръцете на продуцентите Дейвид Бениуф и Д.Б Уайз.

„Има толкова много още да направя. Това е нещо, с което се занимават Бениуф и Уайз. Аз трябва да напиша още две книги. Чувствам се доста притиснат. Разбирам читателите си. Те искат да прочетат края на историята, а аз съм много бавен писател.“, заяви Мартин.

Всъщност света на „Игра на тронове“ е изключително богат и от него могат да бъдат извадени много сюжети. На екран можем да видим и войната, довела до събитията в сериал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА