Last news in Fakti

2 Ноември, 2015 02:00 1 833 0

Род Стюарт написа песен, вдъхновена от случая с Оскар Писториус

  • род стюарт-
  • песен-
  • оскар писториус

Тя е посветена на модела Рийва Стенкамп

Род Стюарт написа песен, вдъхновена от случая с Оскар Писториус - 1
Снимка: AP/БТА

Британският певец Род Стюарт обяви, че е написал песен, посветена на юарския модел Рийва Стенкамп, съобщи „Дейли Стар“.

Стенкамп почина през 2013 г., след като бе простреляна от своя приятел Оскар Писториус. След това атлетът бе осъден на 5 години затвор за непредумишлено убийство. На 20-ти октомври Писториус бе пуснат предсрочно от затвора за добро поведение и ще излежи остатъка от присъдата си под домашен арест.

Стюарт се е вдъхновил от случая със Стенкамп, за да напише песента „Love And Be Loved“.

„Вдъхновението е навсякъде около мен. Мога да дам за пример песента „Love And Be Loved“. Това бе една от линиите по случая на Оскар Писториус. В съда пуснаха запис от един телефонен разговор на Стенкамп с нейната майка. Там тя казва „Всичко, което искам е да обичам и да бъда обичана.“ Тогава си казах, че това са думи от песен. Веднага започнах да пиша разни неща в своя тефтер и песента се роди“, споделя Стюарт.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА