Last news in Fakti

6 Януари, 2016 13:59 928 1

Ново отличие за Куентин Тарантино

  • куентин тарантино-
  • ново-
  • отличие

Режисьорът остави отпечатъците си пред китайския театър

Холивудският режисьор Куентин Тарантино бе удостоен с поредно отличие в своята кариера, съобщи ABC.

Тарантино остави отпечатъците си пред Китайския театър в Холивуд. Той стана 292-ят артист, удостоен с честта да увековечи отпечатъците си в бетонна отливка.

Въпреки поройния дъжд по време на церемонията, с присъствието си режисьора уважиха актьорите Чанинг Тейтъм, Тим Рот и Кристов Валц. Само няколко седмици по-рано, на 21-ви декември Тарантино бе удостоен и със звезда на Алеята на славата.

„Куентин Тарантино е направил толкова много за различни актьори и свои сътрудници. Той е поставил толкова много имена на картата. За себе си мога да кажа, че той не ме постави на картата, той ме постави на глобуса“, заяви Кристов Валц за Тарантино, с ролите си в чиито филми до сега той е спечелил две награди „Оскар“ за поддържаща роля.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен на танас

    0 0 Отговор
    Росенееееее, не видя ли голо дуп* утре сутрин ще те намеря и ще те отвлека!!!!!!