Last news in Fakti

7 Януари, 2016 09:42 1 629 4

„Междузвездни войни“ счупи рекордите в Северна Америка

  • междузвездни войни-
  • северна америка-
  • филм-
  • рекорди-
  • продажби-
  • приходи-
  • аватар

Новият филм от поредицата задмина Аватар в Северна Америка

„Междузвездни войни“ счупи рекордите в Северна Америка - 1
Снимка: БТА/ AP

Новият филм от поредицата „Междузвездни войни“ се превърна в най-печелившия филм в Северна Америка, съобщи Би Би Си, позовавайки се на информация на „Дисни“.

„Междузвездни войни: Силата се пробужда“ задмина по продажби „Аватар“, който обаче все още държи рекорда в световен мащаб.

През миналия месец филмът на Джей Джей Ейбрамс се превърна в лентата, спечелила най-бързо 1 милиард щатски долара в световния бокс офис.

„Междузвездни войни“ събра най-много приходи и по Коледа в САЩ – 49.3 милиона долара.

Седмата част от поредицата ще се появи по кината в Китай тази събота, което според анализатори ще даде значителен тласък на световните приходи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не е добър

    0 0 Отговор
    Филма е расистки - няма нито един рус герой или със сини очи :/

    Коментиран от #2

  • 2 Киро

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Не е добър":

    Но за сметка на това има негри - и то забележи - като част от Империята / First Order - която открито имитира 3-тия Райх на Хитлер, та как точно чернокож ще е част от армията им??

    И защо няма представители на жълтата раса никога? Или те не се броят?

    Сигурен съм, че е имало къде-къде по-заслужили да вземат ролята бели актьори, но нали трябва квотата да се изпълни и са взели тоя анонимник, който пък и нищо не показа като игра.
  • 3 656

    1 0 Отговор
    Първо от къде го извадиха този негър който не се вписва хич във филма, второ мутрата и изобщо вида на гадняра който уби Хан Соло бяха най неподходящите за тази роля, липсва страховитост от страна на империята, много изкуствена ком. анимация , а и филма ще е по добре да се гледа Не на 3D а нормално. Не може тази серия да се доближи до "Завръщането на джедаите" НЕ МИ ХАРЕСА, разочарован съм.
  • 4 слабо

    1 0 Отговор
    Не ми допадна: много слаба сюжетна линия. Сравнено с предните три серии: липса на масови сцени, липса на добри високоскоростни сцени, много слаба хореография на дуелите и издишащи идеи. Най-добрият боец от лошата страна, със сила еквивалент на джадайската със зор бие с редови пехотинец?!...троен светлинен меч?! хахаха - двойният на ситския войн бе доста по-добра идея....нищо чудно в следващата серия да се млатят с със лазерни боздугани и да се стрелят със стели с лазерни върхове.Хумора също липсва, а и нещо като цяло се изгуби връзката с предните серии и интригата със това, което ще се случи в следващата. Не мисля да повторя тази.