Last news in Fakti

20 Февруари, 2016 07:45 1 173 1

Вини Джоунс влиза в кожата на Джейми Варди

  • вини джоунс-
  • варди-
  • филм-
  • роля-
  • автобиография

Легендарният футболист ще изиграе нападателя на Лестър в биографичния му филм

Лестър е сензацията в английската Висша лига, а голмайсторът на отбора Джейми Варди е един от най-нашумелите играчи през последните месеци. Добилият световна известност футболист използва момента, за да задейства проект за филмиране на своята биография, предават английските медии. 29-годишният нападател иска главната роля да бъде поверена на Вини Джоунс, който бе един от най-грубите играчи, преди да започне кариера в киното.

Засега 51-годишният Вини не е дал отговор дали гледа положително на идеята да облече отново екипа пред камерата и да се превъплъти в Джейми Варди. Втори вариант за ролята е Зак Ефрон.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧШХЮ

    0 0 Отговор
    Ето го Вини в действие

    http://www.weirdpicturearchive.com/pics/vinniejones.php