Last news in Fakti

24 Февруари, 2016 22:21 1 426 0

AC/DC представят своя фен мейл

  • ac/dc-
  • услуга-
  • фен-
  • e-mail
AC/DC представят своя фен мейл - 1

AC/DC обявиха датите за европейското си концерти през 2016 г. като част от турнето  „AC/DC ROCK OR BUST“. За групата 2015 г. беше много успешна. Публиката със сигурност ще запомни участията им на церемонията по връчването на 57-те Грами награди, на откриването на фестивала Coachella в Калифорния, както и 28те концерта в Европа, 14те в Северна Америка и 11-те в Австралия и Нова Зеландия. Изявите им продължават и през 2016г., но не само това са новините за бандата – всички фенове вече могат да имат свой собствен имейл адрес, например [email protected]

AC/DC стартираха свой собствен домейн @acdc.com в сътрудничество с германския имейл доставчик mail.de Електронната поща може да се регистрира през сайта на групата www.acdc.com Имейлите са достъпни както през браузър, така и през апликации за андроид и айфон.

„За разлика от повечето подобни проекти,  уникалното в този е, че феновете могат да използват точното име на групата за домейн. А това е повече от вълнуващо за всичките им почитатели“, казва Фабиан Бок, изпълнителен директор на mail.de GmbH

Фенмейлът на AC/DC предлага всички стандартни услуги на mail.de. Компанията със седалище Гютерсло принадлежи на най-сигурните доставчици в Германия. Тя е обект на германските закони за защита на данни и отговаря на високите изисквания на потребителите за защита на техните лични данни. Това личи ясно от високите оценки, които доставчикът получава на различните тестове на системата.

AC/DC фен имейлът има 10 ГБ памет, адресна книга и календар, който включва всички важни събития на групата по света. Освен това, имейлът има онлайн място за съхранение на музика и видео, както и медия плеър, който може да се използва чрез десктоп или мобилно приложение. Разбира се, това място може да бъде използвано за съхранение на файлове и снимки. Дизайнът на имейла е в типичния за  AC/DC рок стил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА