Last news in Fakti

16 Март, 2016 02:00 1 636 0

"Спасители на плажа" се завръща

  • скалата-
  • ефрон-
  • спасители на плажа

В главните роли ще са Скалата и Зак Ефрон

Дуейн Джонсън „Скалата“ и Зак Ефрон ще се борят с лошите в „Спасители на плажа“. С пълнометражната версия по известния телевизионен сериал от 90-те години са се заели Paramount Pictures. От компанията обявиха старта на снимките. Снимачните локации са Маями и Савана, а премиерата е предвидена за 19 май 2017.

„Спасители на плажа“ проследява историята на Мич Бюканън (Скалата), който се съюзява с амбициозен новобранец (Ефрон), за да разкрият местен престъпник, който заплашва бъдещето на Залива. Освен Скалата и Ефрон, към продукцията се присъединяват Александра Дадарио, Приянка Чопра, Джон Бас и др.

Сет Гордън е режисьор на филма, чиито сценаристи са Деймиън Шанън, Марк Суифт и Бари Шварц.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА