Last news in Fakti

10 Април, 2016 23:00 3 936 0

Джейк Джилънхол: Много по-трудно е да създаваш, отколкото да рушиш

  • джейк джилънхол-
  • актьор-
  • интервю-
  • филм-
  • разрушение

Холивудският актьор говори за новия си филм

Джейк Джилънхол: Много по-трудно е да създаваш, отколкото да рушиш - 1
Снимка: БТА/АР

Джейк Джилънхол вярва, че е много потрудно да създадеш нещо, отколкото да го разрушиш. Холивудският актьор сподели, че лично е осъзнал това по време на снимките на филма "Разрушение". В лентата персонажът на Джилънхол (Дейвис Мичъл) потрошава луксозната си къща, опитвайки се да осъзнае живота си след смъртта на своята съпруга.

"Определено беше забавно, много, много забавно (говорейки за сцената, в която той троши различни мебели и кухненски уреди). Но за мен човек получава много по-дълбоко удовлетворение, когато гледа как някой художник или скулптор създава творение, например. Да твориш е много по-трудно, отколкото да рушиш, това е нещото, което научих." - сподели филмовата звезда, цитиран от UPI.

Главното действащо лице във филма от 2015-а година "Разрушение", Дейвис Мичъл, е успешен инвестиционен банкер, който губи съпругата си в автомобилна катастрофа. Въпреки натиска от страна на тъста му да се "вземе в ръце", Дейвис не може да дойде на себе си. Едно обикновено писмо с оплакване до компания за автомати за закуски се превръща в серия от лични признания. Писмата на Дейвис привличат вниманието на служителката по обслужване на клиенти Карън Марено и въпреки нейните емоционални и финансови проблеми, между двамата се заражда необикновена връзка. С помощта на Карън и сина ѝ Крис Дейвис започва да се съвзема, разрушавайки живота, който е познавал до момента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА