20 Май, 2016 16:01 1 474 0

Селин Дион записа класиката на Куин “The Show Must Go On”

  • селин дион-
  • записа-
  • the show must go on-
  • куин
Селин Дион записа класиката на Куин “The Show Must Go On” - 1

Селин Дион записа класиката на Куин “The Show Must Go On”, съобщиха издателите от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. От днес, 20 май, парчето е в ефир и в мрежата.

Въпреки, че песента “The Show Must Go On” е в репертоара на Селин Дион от 2008-ма като част от програмата й за шоуто в Лас Вегас, след зимата на 2016 година, класиката на Куин има ново значение за поп иконата. Това е песента, с която тя свързва борбата за живот и последвалата загуба на нейния дългогодишен съпруг, баща на децата й, откривател и мениджър – Рене Анжелил.

В първото си телевизионно интервю след смъртта на 73-годишния Рене, Селин Дион разкри, че особено силно й въздейства песента "The Show Must Go On", тъй като в последните месеци от живота си Рене не спирал да повтаря, че "шоуто трябва да продължи".

„Рене настояваше до последния си ден, че шоуто трябва да продължи… Аз съм вече на 48 години и загубих любовта на живота си. Той ми липсва всеки ден. Липсват ми много всички хубави моменти, но не и дните, когато той страдаше… Не бива да сме егоисти, когато обичаме някого и трябва да оставим любимите ни хора да си тръгнат, когато настъпи мигът“.

Селин Дион ще изпълни “The Show Must Go On” на сцената на музикалните награди Билборд, които ще се състоят на 22-ри май в „T-Mobile Arena“ в Лас Вегас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА