23 Януари, 2017 00:15 1 969 1

Стивън Болдуин моли Алек да спре да иронизира Тръмп

  • стивън болдуин-
  • алек болдуин-
  • донадл тръмп

Според него това вече не е толкова забавно

Актьорът Стивън Болудин призова своя брат Алек да спре да пародира президентът на САЩ Доналд Тръмп., съобщи „New York Post”.

Според Стивън това е било забавно, но да дразниш новия президент вече не си струва. Той смята, че хората са „гласували тихо за републиканеца“, тъй като те са повярвали в него. Болдуин смята, че е време на него да ми бъде дадена „възможност да обедини Америка“.

Алек Болдуин на няколко пъти пародира Тръмп в американско шоу. Той дори получи актьорска награда за това. През вчерашния ден той беше един от тези, които държаха речи срещу новия президент по време на демонстрациите във Вашингтон и Ню Йрок. Брат му Стивън обаче по-скоро симпатизира на Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 срещу новия президент

    2 3 Отговор
    Алек Болдуин е чудесен актьор с невероятен хумор!
    Само Тиквата и Съсела могат да се дразнят на таланти!
    - Тръмп е минал през прожекторите и знае играта!
    Като нищо може да направят някой телевизионен дуел.
    Американците обичат шоуто и гласуваха за такъв президент - Тръмп няма право да съди критиката, защото тя му спечели изборите!